Χάλαντ: Τον... μάτιασαν μετά από το ρεκόρ

Τις υπηρεσίες του Έρλινγκ Χάλαντ θα στερηθεί η εθνική Νορβηγίας καθώς ο ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στη βουβωνική χώρα και θα χάσει τις αναμετρήσεις της πατρίδας του με την Ισπανία και την Γεωργία.

Manchester City's Erling Haaland celebrates after scoring the opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Everton at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 31, 2022. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι AP

Το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο καταρρίπτει ο Έρλινγκ Χάλαντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι καθώς μετά από τα 5 τέρματα που σημείωσε στη δεύτερη αναμέτρηση με τη Λειψία για τη φάση των 16 του Champions League ακολούθησε το χατ τρικ στον αγώνα με την Μπέρνλι για το FA CUP.

Ο Νορβηγός έχει φτάσει τα 42 γκολ τη φετινή χρονιά σε 37 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις όντας σε "beast mode" αλλά στάθηκε αμέσως μετά από τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τις αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων στάθηκε άτυχος.

Συγκεκριμένα, λιγό μετά από την ενσωμάτωσή του στην αποστολή της εθνικής Νορβηγίας, εν όψει των αγώνων με τις Ισπανία και Γεωργία για τα προκριματικά του Euro2024, ο Χάλαντ τραυματίστηκε στη βουβωνική χώρα και αποχώρησε από την αποστολή.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Πήγε σε εστιατόριο και ακολούθησαν στιγμές... Μουντιάλ

Μπαρτσελόνα: Εκμεταλλεύεται ειδική ρήτρα και κινείται για κορυφαίο επιθετικό

Άρσεναλ: "Δένει" μέχρι το 2030 πρώην άσο της Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK