Χαλαρά... στη Σκωτία η Ίντερ

Χαλαρά... στη Σκωτία η Ίντερ

Η πρόκριση της Ρέιντζερς στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ θα κριθεί στην τελευταία αναμέτρηση του όγδοου ομίλου εναντίον της Ίντερ στο Άιμπροξ.

Οι "διαμαρτυρόμενοι" κατέχουν τη δεύτερη θέση του ομίλου και θα προσπαθήσουν να τη διατηρήσουν ώστε να καταφέρουν την πρόκριση. Οι Ιταλοί έχουν κατακτήσει ήδη την είσοδο στον επόμενο γύρο και αποσκοπούν στη συντήρηση των δυνάμεων τους, καθώς μετά τον αγώνα στη Σκωτία αντιμετωπίζουν τη Μίλαν, στο ντέρμπι του Μιλάνου.

Οι "Τζερς" ευελπιστούν πως οι "νερατζούρι" θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές στο βασικό τους σχήμα, οπότε θα αδράξουν την ευκαιρία προκειμένου να αποσπάσουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν.

Πάντως, η ενδόμυχη επιθυμία τους μπορεί να πραγματοποιηθεί με αξιώσεις, αφού ο τεχνικός της Ίντερ, Ρομπέρτο Μαντσίνι, επιβεβαίωσε την πεποίθηση τους λέγοντας: " Θα πάμε στην Σκωτία να κάνουμε το παιχνίδι μας. Η πρόκριση μας έχει εξασφαλιστεί, οπότε μπορούμε να παίξουμε ήρεμα εναντίον της Ρέιντζερς στη Γλασκώβη, μόλις τρεις ημέρες πριν το ντέρμπι με τη Μίλαν". Η Ίντερ κατέχει 12 βαθμούς, η Ρέιντζερς 6 και η Αρτμέντια με την Πόρτο 5.

News 24/7

24MEDIA NETWORK