Χαμός για μια υπογραφή! Μπάγερν και Τότεναμ μάχονται για τον στόπερ αποκάλυψη

Γερό μπάσιμο για την απόκτηση του Ράντου Ντραγκούσιν έχει κάνει η Μπάγερν Μονάχου και πλέον είναι στο χέρι του παίκτη να αποφασίσει τι θα κάνει αναφορικά με το μέλλον του, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Χαμός για μια υπογραφή! Μπάγερν και Τότεναμ μάχονται για τον στόπερ αποκάλυψη
Ο Τόμας Τούχελ με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου AP

Στο κόλπο για την απόκτηση του Ράντου Ντραγκούσιν έχει μπει για τα καλά η Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Συγκεκριμένα., η γερμανική ομάδα καλύπτει για τα καλά τις απαιτήσεις της Τζένοα προσφέροντας ένα ποσό κοντά στα 30.000.000 ευρώ και πλέον είναι στο χέρι του ίδιου του παίκτη να αποφασίσει ποιος θέλει να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Ο Ρουμάνος στόπερ τα έχει βρει σε όλα εδώ και αρκετές μέρες με τη Τότεναμ για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2029 αλλά η εμπλοκή της Μπάγερν τον έχει βάλει σε σκέψεις και τώρα είναι σε δίλημμα και καλείται να αποφασίσει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του εντός των επόμενων ωρών.

Τα σπιρούνια πρόσφερουν καθαρά 25.000.000 ευρώ συν 5.000.000 ευρώ σε μπόνους αλλά και τον Τζεντ Σπενς με τη μορφή δανεισμού ενώ από την πλευρά της η Μπάγερν δίνει τα 23.000.000 μπροστά και τα υπόλοιπα 7.500.000 ευρώ σε μορφή μπόνους, όπως αναφέρει ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ.

Θυμίζουμε πως ο Ντραγκούσιν αποτελεί μία ιδιαίτερη περίπτωση παίκτη καθώς μόλις το περασμένο καλοκαίρι πωλήθηκε αντί μόλις 5.500.000 ευρώ από την Γιουβέντους στην Τζένοα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Χέντερσον: Αυτό το κορυφαίο ευρωπαϊκό κλαμπ τον πολιορκεί

Η Παρί αφήνει στον πάγο τον ηγέτη της Νιούκαστλ

Τι κάνουν οι Σαουδάραβες; Τα ποσά που προσφέρουν σε παίκτες μέσω ιστοσελίδας για να τους φέρουν στην γ' κατηγορία

News 24/7

24MEDIA NETWORK