Χέντερσον: Αυτό το κορυφαίο ευρωπαϊκό κλαμπ τον πολιορκεί

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τζόρνταν Χέντερσον έχει εκδηλώσει ο Άγιαξ και περιμένει τις εξελίξεις με την Αλ Ετιφάκ.

England's Jordan Henderson applauds the fans at the end of the World Cup group B soccer match between England and The United States, at the Al Bayt Stadium in Al Khor , Qatar, Friday, Nov. 25, 2022. The game ended in a goalless draw. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Τζόρνταν Χέντερσον (AP PHOTO/LUCA BRUNO)

Την επιθυμία να αποχωρήσει από την Αλ Ετιφάκ έχει εκφράσει στους ιθύνοντες της ομάδας ο Τζόρνταν Χέντερσον καθώς δεν διανύει και τις καλύτερες του μέρες στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ φέρεται πως ήδη έχει ρίξει άγκυρες στην Ευρώπη με πρόσφατα δημοσιεύματα μάλιστα να αναφέρουν πως αυτοπροτάθηκε στις Μπάγερν Μονάχου και Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι τάσεις φυγής του Χέντερσον ταρακούνησαν κι άλλες ομάδες, με τον Άγιαξ μάλιστα ήδη να έχει προσεγγίσει τον παίκτη και να περιμένει τις εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του παίκτη στην Αλ Ετιφάκ.

Θυμίζουμε πως για τον Χέντερσον η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία δαπάνησε το περασμένο καλοκαίρι ένα ποσό κοντά στα 13.000.000 ευρώ προκειμένου να τον κάνει δικό της από την Λίβερπουλ.

Πάντως, η Αλ Ετιφάκ φέρεται πως καταβάλει προσπάθειες προκειμένου να πείσει τον παίκτη να κλείσει τα αυτιά του στις σειρήνες και να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν στη χώρα της Μέσης Ανατολής.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Παρί αφήνει στον πάγο για το καλοκαίρι τον ηγέτη της Νιούκαστλ

Τι κάνουν οι Σαουδάραβες; Τα ποσά που προσφέρουν σε παίκτες μέσω ιστοσελίδας για να τους φέρουν στην γ' κατηγορία

Η Ρεάλ ανάβει τις μηχανές για το μπαμ με Ντέιβις με "τακτική Εμπαπέ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK