Χαμός με Σέρχιο Ράμος: Βρέθηκε κοντά σε ευρωπαϊκή ομάδα αλλά το deal τελικά "ναυάγησε", ο λόγος

Ναυάγησε η μεταγραφή του Σέρχιο Ράμος στην Μπεσίκτας παρά το γεγονός πως τούρκικα ΜΜΕ ανέφεραν πως υπήρχε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών

PSG's Sergio Ramos reacts during the French League One soccer match between FC Lorient and Paris Saint-Germain at the Moustoir stadium in Lorient, western France, Sunday, Nov. 6, 2022. (AP Photo/Jeremias Gonzalez)
Ο Σέρχιο Ράμος AP PHOTO/JEREMIAS GONZALEZ

Χαμός γίνεται με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Σέρχιο Ράμος καθώς κάθε μέρα αλλάζει και η ομάδα που τον προσεγγίζει.

Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τον Ράμος να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Αλ Ιτιχάντ με το deal όμως να μην ολοκληρώνεται ποτέ εξαιτίας της πρόθεσης των Σαουδαράβων να τσεκάρουν κι άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, μ' αυτή του Ραφαέλ Βαράν να ξεχωρίζει.

'Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού εκδήλωσαν και ομάδες από την Τουρκία, με δημοσιεύματα της γειτονικής χώρας μάλιστα να αναφέρουν τις προηγούμενες ώρες πως υπάρχει συμφωνία με την Μπεσίκτας.

Κάτι τέτοιο τελικά δεν ισχύει και ο λόγος δεν είναι άλλος από τις οικονομικές απαιτήσεις του Ράμος, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή της η ομάδα της Μπεσίκτας.

Πάντως, δεν αποκλείεται το deal με τον Ράμος να ολοκληρώσει άλλη ομάδα από την Τουρκία. Ο λόγος για την Γαλατασαράι η οποία έχει κάνει δικά της αρκετά ονόματα από το πάνω ράφι στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, με τα ονόματα των Ζαχά, Ικάρντι και Ζιγιές να ξεχωρίζουν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Αποσύρθηκε, επέστρεψε, δέχτηκε 13 γκολ σε 4 ματς και είπε ξανά "αντίο"

Παρί, μεταγραφές: Ο Κελαϊφί έδωσε το πράσινο φως για την πώληση του Βεράτι, τα δύο φαβορί

Τσέλσι: Οι "μπλε" έκλεισαν τον διάδοχο του Κέπα

News 24/7

24MEDIA NETWORK