Χαμός με τον Άμραμπατ: Αντίπαλος της Γιουνάιτεντ πάει να "κλέψει" τον Μαροκινό λίγο πριν τη λήξη

Για την απόκτηση του Σοφιάν Άμραμπατ φέρεται πως εκδήλωσε ενδιαφέρον η Φούλαμ. Παραμένει προτεραιότητα του ποδοσφαιριστή η μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Morocco's Sofyan Amrabat, left, and France's Kylian Mbappe vie for the ball during the World Cup semifinal soccer match between France and Morocco at the Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar, Wednesday, Dec. 14, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Εμπαπέ και Αμραμπάτ μονομαχούν (AP PHOTO/MANU FERNANDEZ)

Γερό μπάσιμο για την απόκτηση του Σοφιάν Άμραμπατ έκανε η Φούλαμ σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του Φλόριαν Πλέτενμπεργκ.

Θυμίζουμε πως για τον Μαροκίνο χαφ έντονο ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία και δίνει μάχη με τον χρόνο προκειμένου να καταφέρει να αποσπάσει την υπογραφή του. Προς το παρόν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται χωρίς όμως να υπάρχει κάποια οριστική συμφωνία.

Η αγγλική ομάδα φέρεται πως διαπραγματεύεται τον δανεισμό του Άμραμπατ με οψιόν αγοράς του για το ερχόμενο καλοκαίρι. Προς το παρόν η Φούλαμ, παρά το έντονο ενδιαφέρον που εκδήλωσε δεν φαίνεται πως κερδίζει τη μάχη στην κούρσα για την απόκτησή του.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα εξέτασε την περίπτωση του Άμραμπατ ως πιθανού αντικαταστάτη του Παλίνια ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Μπάγερν Μονάχου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

LIVE: Η τελευταία μέρα των μεταγραφών

Ασταμάτητη Τσέλσι: Κινείται και για κορυφαίο wonderkid από την Βραζιλία

Τελείωσε το σίριαλ, αυτή είναι η επόμενη ομάδα του Λεονάρντο Μπονούτσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK