Χαμός με τον "Χάλαντ 2.0", η Μίλαν σε δύσκολη θέση γιατί μπήκε στο κόλπο και η Μπάγερν

Η Μίλαν το είχε σίγουρο για το κορυφαίο wonderkid αλλά οι υπογράφες δεν έχουν πέσει και οι μνηστήρες πληθαίνουν.

Χαμός με τον "Χάλαντ 2.0", η Μίλαν σε δύσκολη θέση γιατί μπήκε στο κόλπο και η Μπάγερν
Ο Καμάρντα κάνει φοβερά πράγματα AP

Η σίγουρη επέκταση συνεργασίας με τον Φραντσέσκο Καμάρντα δεν έχει κλειδώσει προς το παρόν για την Μίλαν. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά, αλλά το τριετές συμβόλαιο που του προσφέρουν οι Ροσονέρι παραμένει ανυπόγραφο.

Ο Ιταλός επιθετικός συνεχίζει να σαρώνει όμως όσο περνάει ο καιρός και δεν υπογράφει οι μνηστήρες αυξάνονται. Τα Μέσα στη γειτονική χώρα ανέφεραν πρόσφατα πως για τον Καμάρντα ενδιαφέρονται ομάδες όπως οι Γιουνάιτεντ, Σίτι και Ντόρτμουντ.

Ωστόσο, οι τρεις που προαναφέραμε δεν είναι οι μοναδικές μια και στο κόλπο της απόκτησης του νεαρού "μπόμπερ" φέρεται να έχει μπει και η Μπάγερν η οποία παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις. Ο Καμάρντα είναι γεννημένος το '08, δηλαδή είναι 16 ετών και το Transfermarkt τον κοστολογεί ήδη στα 10.000.000 ευρώ.

Σαφώς, σύμφωνα με τους Ιταλούς, η Μίλαν ανησυχεί για την έκβαση της υπόθεσης, αλλά άνθρωποι της ομάδας είναι αισιόδοξοι ότι στο τέλος ο Καμάρντα θα υπογράψει γιατί το θέλει και ο ίδιος να παραμείνει στο Μιλάνο και να παίξει εκεί σε ανδρικό επίπεδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK