Χαμός με τον Ντε Χέα! Στην άτυπη "μάχη" Μέσι-CR7 μπήκε και ο Τζέραρντ

Γερό μπάσιμο για την απόκτηση του Νταβίντ Ντε Χέα έχει κάει η Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ, σύμφωνα με την SUN.

Manchester United's goalkeeper David de Gea warms-up ahead of the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester United at Anfield in Liverpool, England, Sunday, March 5, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ Ντε Χέα AP

Χωρίς ομάδα παραμένει ο Νταβίντ Ντε Χέα μετά από την αποχώρησή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι παρά τις προτάσεις που είχε στα χέρια του όλο αυτό το διάστημα.

Ο Ισπανός γκολκίπερ έχει ξεκαθαρίσει σε δηλώσεις του πως θέλει να επιστρέψει στη δράση μόνο για κάποια ομάδα από το πάνω ράφι με πρόσφατα δημοσιεύματα μάλιστα να μιλούν για το ενδεχόμενο επιστροφής στη Γιουνάιτεντ ως μία ακόμη λύση καθώς ο Αντρέ Ονάνα θα απουσιάσει για το Copa Africa.

Σύμφωνα με την SUN, μία από τις ομάδες που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Ντε Χέα είναι και η Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ, χωρίς όμως, προς το παρόν αν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη πρόταση για την αγορά του.

Θυμίζουμε πως η Αλ Ετιφάκ δεν είναι η μοναδική ομάδα από τη Σαουδική Αραβία που έχει στη λίστα της τον Ισπανό καθώς κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την Αλ Νασρ του CR7.

Πάντως, σε περίπτωση που ο Ισπανός γκολκίπερ αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια ομάδα εκτός Ευρώπης, φέρεται να ψήνεται περισσότερο με την προοπτική του MLS και της Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Τσέλσι τον έστειλε πίσω στη Λειψία αλλά ο Τεν Χαχ θέλει να τον φέρει ξανά στην Premier League

Η Λεβερκούζεν τους πήρε με μόλις 11 εκατ. και ήδη έχουν συμμετοχή σε 27 γκολ

Κλείδωσε το deal: Πετάει για Βραζιλία ο πρώην συμπαίκτης του CR7 στην Αλ Νασρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK