Η Τσέλσι τον έστειλε πίσω στη Λειψία αλλά ο Τεν Χαχ θέλει να τον φέρει ξανά στην Premier League

Το όνομα του Τίμο Βέρνερ βρίσκεται στα ραντάρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής, σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ.

Η Τσέλσι τον έστειλε πίσω στη Λειψία αλλά ο Τεν Χαχ θέλει να τον φέρει ξανά στην Premier League
Ο Τίμο Βέρνερ με τη φανέλα της Λειψίας AP

Ραγδαίες αλλαγές αναμένεται να γίνουν στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το προσεχές διάστημα μετά και την αγορά του 25% των μετοχών της ομάδας από τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ.

Οι αποχωρήσεις από το ρόστερ αναμένεται να είναι μαζικές ενώ και μέλη της διοίκηση θα πουν το "αντίο" εξαιτίας της διαχείρισης κάποιων αγορών.

Πέρα από αποχωρήσεις, αναμένεται να έρθουν και οι απαραίτητες ενισχύσεις με τον Έρικ Τεν Χαχ να έχει ξεκαθαρίσει πως κύριο μέλημα του είναι η ενίσχυση στη γραμμή κρούσης αλλά και στο κέντρο της άμυνας.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής είναι αυτή του πρώην άσου της Τσέλσι και νυν της Λειψίας, Τίμο Βέρνερ, ο οποίος δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στην γερμανική ομάδα.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Γερμανού άσου αλλά αυτό δεν αποκλείεται να γίνει άμεσα, με την Γιουνάιτεντ να μοιάζει πιθανό να κάνει δικό της τον παίκτη ακόμα και με τη μορφή δανεισμού.

Θυμίζουμε πως ο Βέρνερ πωλήθηκε στη Τσέλσι από τη Λειψία το καλοκαίρι του 2020 αντί 53.000.000 ευρώ αλλά επέστρεψε το 2022 καθώς δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί στα δεδομένα των "μπλε".

Ο Γερμανός φορ φέρεται πως προτάθηκε και στη Ρεάλ, με τους Μαδριλένους όμως να μην είναι ιδιαίτερα "ζεστοί" για την απόκτησή του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ πέτυχε λίρα εκατό με το νέο αστέρι των ακαδημιών

Μπάγερν: Μετά τους Βαράν και Τομιγιάσου, ο Τούχελ ζήτησε και ενδεκαδάτο στόπερ της Μπαρτσελόνα

Κάποτε μεγαλουργούσε στη Γιουνάιτεντ και τώρα βρίσκεται μεταξύ πάγκου και κερκίδας στη Σεβίλλη

News 24/7

24MEDIA NETWORK