Χαμός με Τούντορ: "Μήπως θέλετε αίμα;"

Η Γαλατάσαραϊ γνώρισε ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Ευρώπη κόντρα στην... άγνωστη Έστερσουντς, οι δημοσιογράφοι έβαλαν στα σχοινιά τον Ιγκόρ Τούντορ και αυτός πέρασε στην αντεπίθεση εκτοξεύοντας απίστευτες ατάκες: "θέλετε να παραιτηθώ; Μήπως θέλετε αίμα;"!

Χαμός με Τούντορ: "Μήπως θέλετε αίμα;"

Έχοντας πραγματοποιήσει εντυπωσιακές μεταγραφές την καλοκαιρινή περίοδο ( 22.500.000€ μέχρι στιγμής ) με αποκορύφωμα τους Γιουνές Μπελχαντά, Μπαφετιμπί Γκομί και Μαϊκόν οι φίλοι της Γαλατάσαραϊ περίμεναν το... αυτονόητο. Δηλαδή να προκριθεί η ομάδα τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Τελικά όχι μόνο στους ομίλους δεν θα αγωνιστεί η αρμάδα του Ιγκόρ Τούντορ, αλλά γνώρισε ντροπιαστικό αποκλεισμό στο δεύτερο προκριματικό γύρο από την σουηδική... Έστερσουντς!

Τα όσα επακολούθησαν στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα αποτελούν πρώτο θέμα στα τουρκικά ΜΜΕ, αφού ο Κροάτης τεχνικός αντί να αναγνωρίσει τα λάθη του έριξε το φταίξιμο στις... μεταγραφές!

Μάλιστα είχε έντονο διάλογο με δημοσιογράφους που τον πίεσαν με τις καυστικές τους ερωτήσεις, με αποτέλεσμα να κάποια στιγμή να ξεσπάσει, τονίζοντας πως θέλει τον... αίμα του και όχι απλά την παραίτηση του.

"Θέλω να πω ότι είμαστε λυπημένοι για το αποτέλεσμα. Απολογούμαι πρώτος στους φιλάθλους μας. Σήμερα ήρθαν στο γήπεδο για να μας υποστηρίξουν. Οι ποδοσφαιριστές είναι στεναχωρημένοι με το αποτέλεσμα. Ίσως αυτά τα λόγια να μην είναι κατάλληλα τώρα, αλλά οι παίκτες μου έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν.

Αν το παιχνίδι γινόταν ένα μήνα αργότερα, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Φτιάχνουμε μία νέα ομάδα και ο κόσμος πρέπει να σταθεί στο πλευρό μας. Είμαι σίγουρος πως η σεζόν θα είναι... τέλεια για εμάς", είπε αρχικά ο Τούντορ και αμέσως προκάλεσε τις αντιδράσεις των δημοσιογράφων που τον ρώτησαν αν σκέφτεται να παραιτηθεί.

Ο Κροάτης όχι μόνο δεν έκανε λόγο για παραίτηση, αλλά απάντησε με ειρωνικό τρόπο:

"Χαίρομαι που ακούω την λέξη παραιτήσου. Ο κόσμος δεν γνωρίζει γιατί ήρθε αυτό το αποτέλεσμα και το καταλαβαίνω. Ίσως και να ικανοποιηθείτε μερικοί αν το πω. Όπως η ομάδα έχει πρόεδρο, έχει τεχνικό διευθυντή, έχει στελέχη που παίρνουν τις αποφάσεις. Δεν αποφασίζω εγώ. Το μόνο σίγουρο είναι πως αποκλειστήκαμε.

Πήγαμε σε ένα παιχνίδι με ομάδα πιο έτοιμη από εμάς και ορισμένες μεταγραφές βρίσκονταν μαζί μας μόλις επτά ημέρες. Πρέπει να το καταλάβαιτε αυτό. Αναλαμβάνω την ευθύνη, αλλά δεν θα παραιτηθώ. Τι θέλετε μήπως, αίμα;".

Στην Τουρκία θεωρούν... τελειωμένο τον Τούντορ, αφού πλέον αποτελεί κόκκινο πανί για τους οπαδούς της Γαλατά που ζητούσαν την αποχώρηση του κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Έστερσουντς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK