Χαμός στα αποδυτήρια της Άρσεναλ, εκτέθηκε ο Βενγκέρ

Η σκανδαλοθηρική "The Sun" αποκαλύπτει ότι ο Αρσέν Βενγκέρ το έχει... χάσει στα αποδυτήρια της Άρσεναλ, καθώς ο Τζακ Γουίλσιρ φαίνεται να τον εκθέτει αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου και τις οικονομικές ανισορροπίες μεταξύ παικτών.

Arsenal's manager Arsene Wenger looks on before the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at Wembley Stadium, London, Saturday, Feb. 10, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsene Wenger AP IMAGES

Ο Αρσέν Βενγκέρ έλεγε την προηγούμενη εβδομάδα ότι ο Τζακ Γουίλσιρ βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με την Άρσεναλ.

Ο διεθνής χαφ υπηρετεί τους "Κανονιέρηδες" από τα 9 του χρόνια και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και ήδη πολλά κλαμπ σε Αγγλία και Ευρώπη καλοβλέπουν την περίπτωσή του...

Έλα, όμως, που ο Αλσατός μάλλον δεν ήταν καλά πληροφορημένος για τις προθέσεις του Άγγλου, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα είναι εξαιρετικά απογοητευμένος με αυτά που του προσφέρει η Άρσεναλ για να τον πείσει να παραμείνει. " Χιλιόμετρα μακριά" λέγεται χαρακτηριστικά...

Ο ανανεωμένος Γουίλσιρ που έφτασε να πάει δανεικός στην Μπόρνμουθ για να καταφέρει να επιστρέψει και να παίξει σε υψηλό επίπεδο στο "Emirates", άκουσε τους διοικούντες την ομάδα να του δίνουν συμβόλαιο 25% μείον από το ισχύον των 120.000 λιρών!

Υπό αυτές τις συνθήκες ο 26χρονος μέσος, δύσκολα θα παραμείνει βλέποντας ότι οι μεγαλύτεροι απ' αυτόν ηλικιακά Οζίλ, Μιχιταριάν και Ομπαμεγιάνγκ παίρνουν τα διπλά ή και τα τριπλά, ενώ από εκείνον ζητάνε να κάνει σκόντο.

Το ενδιαφέρον, βέβαια της υπόθεσης είναι τα λόγια του Βενγκέρ ότι ο παίκτης θα ανανεώσει και μία εβδομάδα μετά, όλα δείχνουν εντελώς διαφορετικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK