Χαμός στην Παρί: Ο Νεϊμάρ βαράει "likes" σε αντί-Εμπαπέ βίντεο

Η Παρί έβαλε έξτρα προστασία στο σπίτι του Βραζιλιάνου, Νεϊμάρ κι εκείνος έξτρα λάδι στην ήδη τεταμένη κατάσταση.

Brazil's Neymar gestures after the World Cup group G soccer match between Cameroon and Brazil, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Friday, Dec. 2, 2022. (AP Photo/Moises Castillo)
Ο Νεϊμάρ κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ 2022 (AP PHOTO/MOISES CASTILLO)

Κακός χαμός στο Παρίσι με τον κόσμο της Παρί να βράζει απέναντι στους ποδοσφαιριστές και ειδικότερα με τους Νεϊμάρ, Μέσι, Βεράτι. Γι' αυτό άλλωστε η διοίκηση έβαλε έξτρα φύλαξη στα σπίτια των τριών προαναφερθέντων σταρ.

Ωστόσο, εκεί που ο Νέι ζήτησε ειρήνη και ηρεμία τελικά κατέληξε να κάνει μία πράξη που μπερδεύει περισσότερο τα πράγματα εντός τη ομάδας. Σύμφωνα με την Equipe ο Βραζιλιάνος μετά απ' όλα αυτά με δύο "likes" έριξε λάδι στη φωτιά...

Συγκεκριμένα αντέδρασε σε μία ανάρτηση που έγραφε ότι μαζί με τον Μέσι έπαιζαν καλύτερα στην Μπαρτσελόνα, ενώ έβαλε κι ένα "μ' αρέσει" σε βίντεο εναντίον του Κιλιάν Εμπαπέ. Οι σχέσεις των δύο από καιρό δεν είναι καλές, αλλά εδώ το πράγμα αρχίζει και ξεφεύγει.

Θυμίζουμε πως Λίο Μέσι θα φύγει από την Παρί το καλοκαίρι. Ο Νεϊμάρ που είναι τραυματίας από τις 16 Φεβρουάριου έχει συμβόλαιο για αρκετά χρόνια ακόμα και πρόσφατα δεν έδειξε διάθεση να φύγει από την ομάδα το καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα

Ρεάλ: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Μπέλιγχαμ

Μπάγερν - Μανέ πήραν τη μεγάλη απόφαση ενόψει καλοκαιριού

Ο παικταράς Μίλνερ και στα 37 συνεχίζει στην Premier League

News 24/7

24MEDIA NETWORK