Μπάγερν - Μανέ πήραν τη μεγάλη απόφαση ενόψει καλοκαιριού

Η Μπάγερν Μονάχου επένδυσε στον Σαντιό Μανέ αλλά αυτή η σχέση δεν οδηγεί στην επιτυχία και φαίνεται διαζύγιο στον ορίζοντα.

Bayern's Sadio Mane runs during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester City and Bayern Munich at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 11, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν, Σαντιό Μανέ AP

Όταν έγινε η συμφωνία μεταξύ των Μπάγερν Μονάχου και Σαντιό Μανέ άπαντες μιλούσαν για μία πετυχημένη κίνηση που θα αποφέρει πολλά αγωνιστικά κέρδη στους Γερμανούς. Ωστόσο, το πρότζεκτ δεν τσουλάει και το γυαλί φαίνεται πως έχει ραγίσει μετά από το επεισόδιο με τον Λερουά Σανέ.

Ο Μανέ είναι μακριά από τους συμπαίκτες του και γενικότερα δεν μπορεί να μπει στο κλίμα των απαιτήσεων. Παράλληλα, έχει ταλαιπωρηθεί και από τραυματισμούς. Επίσης, παίρνει πάρα πολλά χρήματα. Όλα αυτά -σύμφωνα με την BILD- οδηγούν στο διαζύγιο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι είναι προχωρημένο το σενάριο για το "αντίο" με τις δύο πλευρές να έχουν δώσει τα χέρια ώστε ο πρώην σούπερ σταρ της Λίβερπουλ να αποχωρήσει το καλοκαίρι. Μένει τώρα να δούμε εάν θα επιβεβαιωθεί το σενάριο, αφού το καλοκαίρι είναι κοντά.

Διαβάστε περισσότερα

Ρεάλ: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Μπέλιγχαμ

Ο παικταράς Μίλνερ και στα 37 συνεχίζει στην Premier League

Γιουνάιτεντ: Και να πουληθεί τα χρήματα για μεταγραφές είναι ψίχουλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK