Χαμός στο twitter με την πεθερά του Παπασταθόπουλου

Το θέμα του επικείμενου γάμου του Σωκράτη Παπασταθόπουλου που έχει προγραμματιστεί για τις 5 Ιουλίου, απασχόλησε πολλούς χρήστες του twitter κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα. Όταν δε, σκόραρε ο Έλληνας αμυντικός τα μηνύματα έπεφταν βροχή. Δείτε τα πιο ξεκαρδιστικά.

Χαμός στο twitter με την πεθερά του Παπασταθόπουλου

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ την εκπομπή Super BALL την Δευτέρα στις 21:00, με πλούσιο ρεπορτάζ από την Βραζιλία και συνέντευξη του προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, που σχολιάζει το Μουντιάλ.

Η Εθνική πάλεψε, αλλά τελικά δεν κατάφερε να προκριθεί επί της Κόστα Ρίκα. Οι χρήστες του twitter όμως που παρακολουθούσαν το ματς, δεν άφηναν να περάσει τίποτα ασχολίαστο.

Πως γινόταν λοιπόν να μην σχολιαστεί ο επικείμενος γάμος του Σωκράτη Παπασταθόπουλου που έχει προγραμματιστεί για τις 5 Ιουλίου; Μια ημέρα δηλαδή που αν τελικά η Εθνική προκρινόταν θα έπρεπε να παίξει αγώνα!

Όταν δε, ο Έλληνας αμυντικός σκόραρε τα μηνύματα έπεφταν βροχή. Τα αστεία φυσικά αφορούσαν την κοπέλα του Παπασαθόπουλου, αλλά και τη... μέλλουσα πεθερά του! Διαβάστε τα πιο ξεκαρδιστικά:

Διαβάστε ακόμη:

Μηνύματα σε social media για το ματς με την Κόστα Ρίκα

Συγχαρητήρια από Σαμαρά στους διεθνείς

Ακόμα και γι' αυτό που ζήσαμε, σας ευχαριστώ

"Πρωτόγνωρος άθλος"

News 24/7

24MEDIA NETWORK