Champions League: Επίσημο! Αυτή είναι η χειρότερη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης

Η φάση των ομίλων του Champions League ολοκληρώνεται την Τετάρτη (02/11) ωστόσο ο τίτλος της χειρότερης ομάδας στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έχει απονεμηθεί.

Rangers' Giovanni van Bronckhorst, left speaks to Ajax's head coach Alfred Schreuder just prior to kick off for the Champions League group A soccer match between, Glasgow Rangers and Ajax, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Nov. 1, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Τζιοβάνι φαν Μπρόχοστ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Τελετή παράδοσης - παραλαβής για τον τίτλο της χειρότερης ομάδας στην ιστορία του Champions League πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (01/11) μετά από την ήττα των Ρέιντζερς από τον Άγιαξ 3-1. Το σύνολο του Τζιοβάνι φαν Μπρόχοστ πήρε το στέμμα από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ το οποίο διατηρούσε η κροατική ομάδα από το 2011.

Εννοείται πως οι Σκωτσέζοι τερμάτισαν τελευταίοι στον Α' ΓΚΡΟΥΠ με μηδέν βαθμούς, δύο γκολ υπέρ και 22 κατά! Πράγμα που σημαίνει διαφορά 20 γκολ.

Οι Ρέιντζερς στην πρεμιέρα τους έχασαν 4-0 από τον Άγιαξ, έπειτα 3-0 από την Νάπολι και στη συνέχεια 2-0 στο Άνφιλντ και 7-1 στην έδρα τους από την Λίβερπουλ. Το 3-0 στη ρεβάνς με τους Ιταλούς σε συνδυασμό με το 3-1 της τελευταίας αγωνιστικής κάνει το σύνολο της Γλασκώβης τη χειρότερη ομάδα στην ιστορία του Champions League.

Διαβάστε περισσότερα

Ρόναλντ Κούμαν, πάει Αγρίνιο ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα

Νέα μόδα στην Γεωργία: Οι γαμπροί δεν φοράνε κοστούμι, πάνε με φανέλα Κβαρατσχέλια

Ζεράρ Πικέ: Αγόρασε ακίνητο 17 εκατ. ευρώ με 250 τάφους!

News 24/7

24MEDIA NETWORK