Χάνει την Ξάνθη ο Κουτρουμπής

Ο Γιώργος Κουτρουμπής έχει προσβληθεί από ίωση και λογικά θα απουσιάσει από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδας.

Χάνει την Ξάνθη ο Κουτρουμπής

Παραμένει κλινήρης από την ίωση ο Γιώργος Κουτρουμπής, με αποτέλεσμα να μην πάρει μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας (19/1). Η κατάσταση του κρίθηκε σοβαρή για αυτό και προτιμήθηκε να παραμείνει στο σπίτι του.

Με βάση τα δεδομένα, ο Κουτρουμπής δεν υπολογίζεται από τον Αναστασίου για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη στα Πηγάδια, την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου.

Στο μεταξύ, όσοι παίκτες έπαιξαν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ στο τέλος όσοι αγωνίστηκαν στη Νέα Σμύρνη έπαιξαν ποδοβόλεϊ και οι υπόλοιποι έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα.

Ο Μπούι έκανε θεραπεία, ο Νίνης συνέχισε το πρόγραμμα του σε γυμναστήριο και γήπεδο, ενώ ο Μπεργκ προπονήθηκε ατομικά για λόγους αποφόρτισης και ο Μπερίσα ενσωματώθηκε στην Εθνική Σουηδίας Κ19.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Τρίτη στις 14:30, ενώ μετά τη λήξη θα ανακοινωθεί η αποστολή και θα αναχωρήσει για την Ξάνθη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK