Χάνει τον Ατρόμητο ο Κόλτζος

Χάνει τον Ατρόμητο ο Κόλτζος
Χωρίς τον Γιώργο Κόλτζο θα ταξιδέψει ο ΟΦΗ για τον αγώνα του κόντρα στον Ατρόμητο, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο 29χρονος αμυντικός δεν μπόρεσε, αφού πονούσε στο δικέφαλο. Οι ενοχλήσεις είναι έντονες και ο 29χρονος αμυντικός δεν μπορεί να κινηθεί ελεύθερα και θεωρείται απίθανο να προλάβει να είναι στην αποστολή των Κρητικών.

Στον αντίποδα του προαναφερόμενου προβλήματος, ο Bαγγέλης Βλάχος είδε όλους τους υπόλοιπους παίκτες - εκτός από τους γνωστούς τραυματίες- να ακολουθούν πρόγραμμα που αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής. Νέα προπόνηση θα γίνει το Σαββάτο το πρωί και μετά το τέλος της θα ανακοινωθούν οι παίκτες που θα περιληφθούν στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

*** Μετά από συνάντηση που είχαν οι υπεύθυνοι του γραφείου marketing της ΠΑΕ ΟΦΗ με τον κ. Σμπώκο Γιώργο συμφώνησαν η εταιρεία Sbokos Horeca Group Services να είναι υποστηρικτής της ομάδας μας για την περίοδο 2005-06. Η υποστήριξη θα περιλαμβάνει και διαφήμιση στο μεγάλο κεντρικό εναλλασσόμενο banner του επίσημου site της ΠΑΕ www.ofi.gr. Η εταιρεία Sbokos Horeca Group Services δραστηριοποιείται στον χώρο του εξοπλισμού καταστημάτων μαζικής εστίασης με μεγάλη γκάμα προϊόντων. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί τον κύριο Σμπώκο Γιώργο για την άμεση ανταπόκριση του

News 24/7

24MEDIA NETWORK