Χαρακτηρίζουν την Τούμπα "πυριτιδαποθήκη"! (VIDEO)

Ο περσινός ημιτελικός Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, έχει "τρομοκρατήσει" τους Γάλλους, ενόψει του αγώνα της Γκινγκάμπ με τον "Δικέφαλο".

Χαρακτηρίζουν την Τούμπα "πυριτιδαποθήκη"! (VIDEO)

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Γκινγκάμπ πλησιάζει και ένας από τους "φόβους" των Γάλλων έχει να κάνει με την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν στην Τούμπα. Ρίχνοντας, άλλωστε, μία ματιά στα videos που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, εύκολα μπορεί κανείς να διαπιστώσει τι επικρατεί συνήθως στην έδρα του Δικεφάλου, σε κρίσιμα ματς.

Τα πλάνα, εξάλλου, από το κλίμα που επικράτησε στην Τούμπα στον περσινό ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, με εκατοντάδες πυρσούς να ανάβουν σε κάθε γωνιά του γηπέδου, φιγουράρουν στην γαλλική ιστοσελίδα " ouest-france.fr". Συνοδεύονται, μάλιστα, από κείμενο στο οποίο η Τούμπα χαρακτηρίζεται "πυριτιδαποθήκη"!

"Στην Ελλάδα δεν θα είναι εύκολα για την Γκινγκάμπ, σε ένα στάδιο που μπορεί να μετατραπεί σε πυριτιδαποθήκη. Πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, τον περασμένο Απρίλιο, είδαμε εντυπωσιακές εικόνες. Είχαν ανάψει εκατοντάδες πυρσοί, κροτίδες, ρουκέτες ή βόμβες...

Αποτέλεσμα; Η συνάντηση μεταξύ των δύο αντιπάλων άρχισε με 75 λεπτά καθυστέρηση. Ο αγώνας, πάντως, με την Γκινγκάμπ, προφανώς, θα είναι λιγότερο "καυτός" γιατί δεν υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ των δύο συλλόγων", γράφεται χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK