Η πρώτη αντίδραση του Ολυμπιακού μέσω Καραπαπά: "Μια χώρα πουλημένη από τους αδίστακτους που την κυβερνούν"

Άμεσα αντέδρασε ο Ολυμπιακός στην απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Μέσω του Κώστα Καραπαπά ήρθε η σκληρή "απάντηση", που τοποθετήθηκε στα social media. Καταλήγοντας μάλιστα στο ποσταρισμά του ως εξής: «Μην ξεχάσετε το βράδυ των γενεθλίων του Ολυμπιακού. Μην το ξεχάσετε, και μην τους αφήσετε να το ξεχάσουν και αυτοί»

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την Δευτέρα θα πάρει θέση επίσημα ο Ολυμπιακός, με αφορμή μεν την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να ακυρώσει την πρωτόδικη που τιμωρούσε τον ΠΑΟΚ με -3, θα απαντήσει δε σε αυτή... για όλα!

Βέβαια ο Διευθυντής Επικοινωνίας της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, Κώστας Καραπαππάς, φρόντισε με ποσταρισμά του τα ξημερώματα στο facebook να μας δώσει μια... πρόγευση του τι θα πρέπει να περιμένουμε. Κι αυτό αφού χρησιμοποίησε πολύ σκληρες λέξεις και εκφρασεις, με βασικό του στόχο την Κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα ο Καραπαπάς έγραψε στα social media: "Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα τοποθετηθεί επίσημα τη Δευτέρα για όλα.

Για μια απόφαση που θυμίζει άλλες εποχές με αποφάσεις δικαστηρίων μέσα στη νύχτα...

Το τι γίνεται πλέον το καταλαβαίνουν όλοι. ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί πλέον να παριστάνει ότι δεν καταλαβαίνει.

Μια χώρα πουλημένη από τους αδίστακτους που την κυβερνούν σε συμφέροντα αμφιβόλου προέλευσης.

Μην ξεχάσετε αυτό το βράδυ. Το βράδυ των γενεθλίων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Μην το ξεχάσετε και μην τους αφήσετε να το ξεχάσουν κι αυτοί..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK