Χορηγός θέλει να "βοηθήσει" την Ρεάλ να πάρει το σπουδαιότερο αστέρι του Τσάμπι Αλόνσο

Γερμανικό δημοσίευμα θέλει εταιρεία κολοσσό ένδυσης και υπόδησης να δει έναν από τους πελάτες της να φοράει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Leverkusen's head coach Xabi Alonso reacts during the Europa League Group H soccer match between Bayer Leverkusen and Molde FK at the BayArena in Leverkusen, Germany, Thursday, Dec. 14 , 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Τσάμπι Αλόνσο AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Φλόριαν Βιρτζ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο 20χρονος Γερμανός στα χέρια του Τσάμπι Αλόνσο έχει γίνει μια πραγματική μηχανή στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ήδη έχει συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Προς το παρόν πάντως ο παίκτης με τα 8 γκολ και τις 16 ασίστ δεν είναι για να φεύγει. Μάλιστα, η Μπάγερν που τον θέλει διακαώς τη δεδομένη στιγμή παρουσιάζεται ως αουτσάιντερ καθώς η Λεβερκούζεν φέρεται να μην θέλει να τον πουλήσει σε ανταγωνίστρια ομάδα στις εγχώριες διοργανώσεις.

Σύμφωνα με την Bild, όμως, υπάρχει και μία άλλη ενδιαφέρουσα πτηχή στην ιστορία του Βιρτζ. Ο Γερμανός μέσος έχει ως χορηγό της Adidas η οποία χορηγεί και την Ρεάλ Μαδρίτης και θα ήθελε να δει και να ενισχύσει την προσπάθεια ώστε ο Βιρτζ το 2025 να φορέσει τη λευκή φανέλα.

Το γερμανικό Μέσο υποστηρίζει πως ο Βιρτζ θα μπορούσε ιδανικά να γίνει διάδοχος των Κρόος - Μόντριτς οι οποίοι το '25 κατά πάσα πιθανότητα δεν θα βρίσκονται στο κλαμπ. Επίσης, η Bild σημειώνει ότι η Adidas έπαιξε το ρόλο της και στη μεταγραφή του Μπέλιγχαμ στην Μαδρίτη.

Όσον αφορά στα οικονομικά έχουμε τα εξής δεδομένα: Ο ποδοσφαιριστής κοστολογείται στα 100.000.000 ευρώ, αλλά η Μπάγερ θα ζητήσει 130.000.000 ευρώ από τους ενδιαφερόμενους. Μεταξύ των κλαμπ, πάντως, που βλέπουν την υπόθεση Βιρτζ, "παίζει" και η Σίτι η οποία από το '25 κι έπειτα θα αρχίσει να σαρώνει την αγορά για τον διάδοχο του Ντε Μπράινε.

Διαβάστε περισσότερα

Τέλος στο αιώνιο δίλημμα Μέσι ή Ρονάλντο και η τεχνητή νοημοσύνη δίνει τη λύση;

Γκουαρντιόλα: Κανείς από την Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να παίξει στην Σίτι εκτός από έναν

News 24/7

24MEDIA NETWORK