Γκουαρντιόλα: Κανείς από την Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να παίξει στην Σίτι εκτός από έναν

Ο Καταλανός τεχνικός φέρεται σε ιδιωτική συζήτηση να ανέφερε το μοναδικό όνομα παίκτη των “Κόκκινων Διαβόλων” που θα μπορούσε να παίξει με την ομάδα του.

Manchester City's head coach Pep Guardiola, left, agrees with Manchester United's head coach Erik ten Hag during the English FA Cup final soccer match between Manchester City and Manchester United at Wembley Stadium in London, Saturday, June 3, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City's head coach Pep Guardiola, left, agrees with Manchester United's head coach Erik ten Hag during the English FA Cup final soccer match between Manchester City and Manchester United at Wembley Stadium in London, Saturday, June 3, 2023. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα υποστήριξε πως μόνο ένας παίκτης των “Κόκκινων Διαβόλων” θα μπορούσε να παίξει με την ομάδα του.

Το όνομα αυτό είναι του Μάρκους Ράσφορντ. Ο Άγγλος επιθετικός είχε την περασμένη χρονιά τραβήξει τα βλέμματα με τις εμφανίσεις του και έδειχνε να μπορεί να ηγηθεί στην προσπάθεια της Γιουνάιτεντ να επιστρέψει στην κορυφή. Επομένως, το όνομά του δεν προκαλεί έκπληξη, αλλά αντ’ αυτού οι απουσία ορισμένων ποιοτικών ποδοσφαιριστών όπως ο Μπρούνο Φερνάντεζ ή ο Χόιλουντ από την λίστα του Πεπ πράγματι δημιουργούν ερωτηματικά.

Παρόλα αυτά, η φετινή χρονιά, δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά για τον “εκλεκτό” του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Άγγλος έχει σκοράρει μόλις πέντε φορές για την ομάδα του Τεν Χαχ φέτος, παρότι έχει αγωνιστεί 30 φορές σε όλες τις διοργανώσεις.

Αποτυγχάνοντας να ακολουθήσει το ρεκόρ της καριέρας του με 30 τέρματα την περίοδο 2022/23, ο 26χρονος επιθετικός θα ελπίζει ότι έχει κάνει αρκετά για να κερδίσει μια θέση στην ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για το Euro του καλοκαιριού στη Γερμανία.

Ο επιθετικός των "κόκκινων διαβόλων" υπέγραψε νέο συμβόλαιο στο "Ολντ Τράφορντ" το καλοκαίρι, με τις νέες αποδοχές του να ανέρχονται, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 375.000 λίρες την εβδομάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Λόγος που ο Ζιντάν απέχει από την προπονητική

Ο Ζλάταν έκανε τον Μέσι να στέλνει χαρτάκια στον Πεπ, ο Αργεντινός ένιωθε ανασφάλεια για την θέση του

News 24/7

24MEDIA NETWORK