Χωρίς Κάππο ενόψει ΠΑΟ

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Ακράτητου,  Δημήτρης Μπαρμπαλιάς είδε με ικανοποίηση τον Γκουστάβο να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και να δηλώνει πανέτοιμος για το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΟ, κάτι όμως που δεν συνέβη με τον Στάθη Κάππο.

Χωρίς Κάππο ενόψει ΠΑΟ

Το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς στους παίκτες του τελείωσε και άπαντες στον Ακράτητο επέστρεψαν στις προπονήσεις ενόψει του εξαιρετικά δύσκολου αγώνα της έκτης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας των Ανω Λιοσίων είδε με ικανοποίηση τον Γκουστάβο να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και να δηλώνει πανέτοιμος για το ματς του Σαββάτου, κάτι όμως που δεν συνέβη με τον Στάθη Κάππο, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Στο "απουσιολόγιο" του Μπαρμπαλιά βρίσκονται επίσης τα ονόματα των διεθνών, Λοντό και Πιπίνη.

Οσον αφορά το θέμα της ανεύρεσης του διαδόχου του Ιλιε Ντουμιτρέσκου, η αναζήτηση συνεχίζεται χωρίς να έχει δει το φως της δημοσιότητας το όνομα κάποιου τεχνικού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK