Χωρίς Νέστα με Νάπολι, για Ιούνιο πάει ο Κασάνο

Χωρίς τον Αλεσάντρο Νέστα θα παραταχθεί η Μίλαν στο κυριακάτικο ντέρμπι με αντίπαλο τη Νάπολι. Ο έμπειρος αμυντικός αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα και έμεινε εκτός αποστολής από τον Μαξ Αλέγκρι.

Χωρίς Νέστα με Νάπολι, για Ιούνιο πάει ο Κασάνο

Το πρόβλημα του πολύπειρου αμυντικού δεν είναι το μόνο που αντιμετωπίζει ο τεχνικός των “ροσονέρι”. Αν τα αθροίσει κανείς τότε αντιλαμβάνεται το πραγματικό μέγεθος, αφού οι Μπόατενγκ, Φλαμινί, Κασάνο, Γέπες, Ακουϊλάνι, Γκατούσο, Πάτο, Μέρκελ δεν είναι στα πλάνα του.

Παρά τις απουσίες ο Φίλιπο Ινζάγκι έμεινε για πολλοστή φορά εκτός αποστολής και όπως πάει θα μετανιώσει που δεν άδραξε την ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο έστω και στη Σιένα (σ.σ τον ήθελε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο)

Για Ιούνιο πάει ο Κασάνο

Τα ευχάριστα μηνύματα από την κατάσταση της υγείας του Αντόνιο Κασάνο μπορεί να άφηναν ελπίδες για επιστροφή του μέσα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ωστόσο ο γιατρός της Μίλαν ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης ίσως επιστρέψει τον Ιούνιο.

"Προχωράει σωστά και σύμφωνα με το σχέδιο. Ας πούμε ότι είναι η πρώτη φάση της αποθεραπείας, η οποία ολοκληρώθηκε. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπάρχει ακόμα ένα ίχνος του εγκεφαλικού, αλλά θα εξαφανιστεί με τον καιρό. Υπάρχει σχέδιο που πρέπει να ακολουθηθεί και γι' αυτό το λόγο πρέπει να προπονείται ατομικά. Δεν πρέπει να ρισκάρει να μελανιάσει το τραύμα”, ήταν η δήλωση του νευροχειρούργου Νερέο Μπρεσολίν.

Ο γιατρός της Μίλαν και της εθνικής Ιταλίας ξεκαθάρισε ότι ο Κασάνο θα είναι έτοιμος να ξαναπαίξει τον Ιούνιο και διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει τον Απρίλιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK