Χωρίς Νικοπολίδη στη Θεσσαλονίκη

Χωρίς τον Αντώνη Νικοπολίδη καλείται να καταστρώσει τα πλάνα του για το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Τροντ Σόλιντ.

Χωρίς Νικοπολίδη στη Θεσσαλονίκη
Χωρίς τον Αντώνη Νικοπολίδη καλείται να καταστρώσει τα πλάνα του για το εκτός έδραςματς του Σαββάτου κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Τροντ Σόλιντ. Ο διεθνής τερματοφύλακας των "ερυθρόλευκων" δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής, καθώς λόγω υψηλού πυρετού, ο οποίος τον κατέβαλε σωματικά,δεν ήταν σε θέσει να ακολουθήσει το πρόγραμμα.

Ο Νορβηγός τεχνικός μην έχοντας άλλη επιλογή και αφού συμβουλεύτηκε πρώτατο γιατρό της ομάδας, τον απέκλεισε από την αποστολή της σαββατιάτικης αναμέτρησης. Τη θέση του κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Κλέοπας Γιάννου, ενώ μετά από πολύ καιρό στην "ερυθρόλευκη" αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Γενς Λέμενς, ο οποίος και θα βρεθεί στον πάγκο για παν ενδεχόμενο.

Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σούρερ που έχει ένα κτύπημα στο γόνατο, ενώ ο Πάντος έκανε ατομικό πρόγραμμα που περιελάμβανε τρέξιμο. Ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο έκανε ο Βενετίδης, ενώ ο Πατσατζόγλου συνέχισε το ειδικόπρόγραμμα.
Στην Αθήνα, εκτός του Νικοπολίδη θα μείνει και ο Μιχάλης Καψής. Οι λιγοστές ελπίδες που υπήρχαν να ταξιδέψει στην Καλαμαριά (ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα όλη την εβδομάδα) εξανεμίστηκαν, όταν κατά τη διάρκεια μιας άσκησης γύρισε το πόδι αποχωρώντας με πόνους.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Γιάννου, Λέμενς, Ανατολάκης, Μπαμπαγκίντα, Μπουλούτ, Ντακόλ, Τζόρτζεβιτς, Ντάνι, Γεωργάτος, Καφές, Κωνσταντίνου, Κωστούλας, Μάριτς, Μαυρογενίδης, Οκκάς, Ριβάλντο, Στολτίδης, Τουρέ, Βάλλας.

Αναφορικά με τα πλάνα του Σόλιντ για τον τρόπο παράταξης της ομάδας, δεν άλλαξαν πολλά σε σχέση με τα όσα δοκίμασε την Παρασκευή. Θα χρησιμοποιήσει σίγουρα τέσσερις αμυντικούς στην ευθεία (Μαυρογενίδης, Κωστούλας, Ανατολάκης, Μπουλούτ), ενώ ο μοναδικός προωθημένος (Κωνσταντίνου) θα πλαισιώνεται συνεχώς από δύο πλάγιους χαφ-εξτρέμ(Τζόρτζεβιτς, Οκκάς). Στο κέντρο θα υπάρχουν παράλληλατρεις αμυντικοί χαφ. Στο βασικό σχήμα ο Νορβηγός δοκίμασε και τον Ριβάλντο, ο οποίος επανέρχεται στην ενεργό δράση μετά από απουσία δεκαπέντε ημερών και το ματς στον Πειραιά με τον ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK