Χωρίς Ζαγοράκη με Ολυμπιακό

Με ένα μεγάλο πρόβλημα θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν ήταν δοκίμασε να προπονηθεί κανονικά το πρωί του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις της Νέας Ευκαρπίας, ωστόσο δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Κωστίκος να τον αφήσει εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους.

Χωρίς Ζαγοράκη με Ολυμπιακό

Με ένα μεγάλο πρόβλημα θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης δοκίμασε να προπονηθεί κανονικά το πρωί του Σαββάτου (15/10) στις εγκαταστάσεις της Νέας Ευκαρπίας, ωστόσο δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Κωστίκος να τον αφήσει εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους.

Ο "δικέφαλος του Βορρά" έχει ένα σημαντικό παιχνίδι τη Πέμπτη (20/10)με τη Σαχτάρ στο Ντόνετσκ, καθώς και τη συνέχεια του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να προτιμηθεί να μείνει εκτός αγώνα με τον Ολυμπιακό ο διεθνής μέσος, ώστε να αποφευχθεί πιθανή υποτροπή, αλλά να είναι έτοιμος για τις επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Βαγγελής, Ζωγραφάκης, Ηλιάδης, Καρυπίδης, Κουτσόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μαλαδένης, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Τοχούρογλου, Χαραλάμπους, Χασιώτης, Χριστοδουλόπουλος, Ακιέλ, Φερναντές, Μίετσελ, Σικαμπάλα, Ουντέζε

Εν τούτοις, οι απουσίες δεν σταματάνε εκεί για τον ΠΑΟΚ. Ο Γιασεμάκης αντιμετωπίζει πρόβλημα στο ισχύο και αποκλείστηκε και αυτός από την αποστολή, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Φουτσίνι, ο οποίος υπέστη ένα τράβηγμα. Επιπλέον, ο Μέγκαχεντ θα λείψει για ακόμα ένα παιχνίδι, ενώ ο Ανδράλας, ο οποίος τραυματίστηκε μεσοβδόμαδα, έμεινε εκτός αποστολής.

Αντιθέτως, στα θετικά νέα για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, ο Σικαμπάλα και ο Ακιέλ θα βοηθήσουν στην προσπάθεια της ομάδας για ένα θετικό αποτέλεσμα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ντόπες από τον αρχηγό

Ακόμα και αν δεν θα έχει συμμετοχή στο παιχνίδι, ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν παύει να ασχολείται με αυτό. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ εμψύχωνε τους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια της προπόνησης, τονίζοντας ότι είναι ικανοί να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τον Πειραιά.

Μαζί και ο Γιώργος Κωστίκος, ο οποίος τονώνει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι έχουν ένα δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια που περιλαμβάνει ταξίδι στο Ντόνετσκ και αγώνα με τη Σαχτάρ για τους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

*** Ο Κώστας Ιωσηφίδης βρίσκεται στο Ντόνετσκ για να παρακολουθήσει τον αγώνα της προσεχής αντιπάλου του ΠΑΟΚ με τη Βόρσκλα Πολτάβαγια το ουκρανικό πρωτάθλημα και θα συναντηθεί με την αποστολή της ομάδας την Τρίτη (18/10).

*** Ο Μπάμπης Μιχαηλίδης θα παρακολουθήσει για λογαριασμό του ΠΑΟΚ τον αγώνα του Ιωνικού με την ΑΕΚ την Κυριακή (16/10).

*** Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα βρεθεί ο τεχνικός της Ρεν, Λάζλο Μπολόνι, συνεργάτης του τεχνικού της Σαχτάρ, ενώ πιθανολογείται και η παρουσία ανθρώπων της Στουτγκάρδης και της Ραπίντ Βουκουρεστίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK