Χώθηκε στην... Μητρογλιάδα και ο Παγιέ! Με ποιον τάσσεται ο Γάλλος;

Η Μασσαλία ζει σε ρυθμούς Μήτρογλου, όχι γιατί ο Έλληνας στράικερ... ματώνει τα δίχτυα όπως συνήθιζε στην Μπενφίκα, αλλά γιατί πολλοί οπαδοί των θεωρούν παρείσακτο στην Μαρσέιγ. Μαζί τους και η μισή ομάδα που υποστηρίζει ότι με τον "Μητρογκόλ" το σύνολο αγωνίζεται με 10. Πήρε θέση ο Παγιέ...

Χώθηκε στην... Μητρογλιάδα και ο Παγιέ! Με ποιον τάσσεται ο Γάλλος;

Ο Ντιμίτρι Παγιέ που κόστισε στην Μαρσέιγ πάνω από 30.000.000 ευρώ όταν τον έφερε από την Γουέστ Χαμ ρωτήθηκε σχετικά με όσα συμβαίνουν στον συμπαίκτη του Κώστα Μήτρογλου. Υπενθυμίζουμε ότι Έλληνας φορ αποδοκιμάζεται από τους οπαδούς της Ολιμπίκ, ενώ και μεγάλη μερίδα του Τύπου προσπαθεί να τον "τελειώσει" από το κλαμπ.

Στις δηλώσεις του ο Γάλλος άσος υποστήριξε πως είναι ομοιοπαθής και έχει και ο ίδιος περάσει άσχημες ημέρες αμφισβήτησης στο " Βελοντρόμ" με γιουχάρισμα, βολές από τα μίντια! 100% υπέρ του "Μητρογκόλ", λοιπόν, ο Παγιέ που είπε χαρακτηριστικά: " Δεν είναι εύκολο γήπεδο το Βελοντρόμ. Ο Κώστας προσπαθεί καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, δουλεύει σκληρά. Δεν... κοροϊδεύει τον κόσμο και το παλεύει πολύ. Προσωπικά με κουράζει αυτή η κατάσταση με τις αποδοκιμασίες."

Όλα αυτά έχουν ειπωθεί από τον Παγιέ τη στιγμή που γαλλικά μίντια αποκαλύπτουν ότι τα αποδυτήρια για χάρη του πρώην στράικερ της Μπενφίκα έχουν μοιραστεί στα δύο. Με τους μεν που υποστηρίζουν την παραμονή του στο ρόστερ και τους δε που θεωρούν ότι η παρουσία του στην ενδεκάδα μοιάζει σαν να παίζει με... 10 η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία.

Ο Παγιέ πάντως υποστήριξε δημόσια τον Μήτρογλου, αλλά το θέμα να δοθεί δανεικός ο "πιστολέρο" συνεχίζει να παίζει ψηλά για τους Γάλλους.

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

News 24/7

24MEDIA NETWORK