Χυλόπιτα και επίθεση

Χυλόπιτα και επίθεση
Δεν αποδέχτηκε ο Αργύρης Μήτσου την πρόταση του Βασίλη Γκαγκάτση για συνάντηση του Παναθηναϊκού με μέλη της ΚΕΔ. Παράλληλα, ο πρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ επιτέθηκε στον ομόλογο του της ΕΠΟ που είχε κάνει λόγω για πρόοδο της ελληνικής διαιτησίας.

Προς τον

κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ

ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΟ

Κύριε Πρόεδρε,

Απαντώντας στην από 10.02.2004 επιστολή σας, σπεύδω ευθύς εξ’αρχής να σας δηλώσω ότι δεν αποδέχομαι για λόγους αρχής την πρόσκλησή σας για συνάντηση μαζί σας και τα μέλη της ΚΕΔ.

Η αποτελεσματική λειτουργία της ΚΕΔ ανήκει στην αποκλειστική αρμοδιότητα σας. Συνεπώς δεν επιθυμούμε την εμπλοκή καμίας ΠΑΕ και στην κατεύθυνση αυτή καλό είναι να αποφεύγονται συναντήσεις σαν και αυτές που προτείνετε.

Αναρωτιέμαι ποια στοιχεία σας κάνουν να πιστεύετε ότι η διαιτησία έχει σημειώσει «μία πρόοδο που είναι κοινά διαπιστωμένη από όλους τους εμπλεκόμενους στο άθλημα φορείς και την οποία έχουν καταγράψει επανειλημμένα τόσο τα ΜΜΕ, όσο και οι φίλαθλοι»;

Η αποχώρηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των φιλάθλων από τα γήπεδα;

Η έξαρση των κρουσμάτων βίας;

Τα δικαιολογημένα συνεχή παράπονα της πλειοψηφίας των ομάδων;

Επειδή όμως για εσάς οι αναφορές των ΜΜΕ στη διαιτησία αποτελούν κριτήριο προόδου, με ενδιαφέρον θα περιμένουμε την τοποθέτησή σας και τις αποφάσεις της ΚΕΔ για τα πεπραγμένα των διεθνών διαιτητών κ.κ. Κασναφέρη και Ζωγράφου, όπως αυτά καταγράφονται στο σύνολο του τύπου που σας αποστέλλουμε συνημμένο.

Με το ίδιο ενδιαφέρον θα περιμένουμε τις αντίστοιχες τοποθετήσεις σας για τους παρατηρητές διαιτησίας των προαναφερθέντων διαιτητών και για τον τρόπο που τους βαθμολόγησαν. Τι είδαν οι κ.κ. Μπρέντας και Καλύβας που δεν είδε όλη η φίλαθλη Ελλάδα;

Διερωτόμαστε ποιο θα είναι το μέλλον του Ελληνικού ποδοσφαίρου, εάν η ΕΠΟ «θα συνεχίσει να εργάζεται συστηματικά για το καλό του αθλήματος και την πρόοδο της ελληνικής διαιτησίας» με τον ίδιο τρόπο που το κάνει μέχρι σήμερα.

Το επίπεδο των σχέσεων που πρέπει να διέπουν την ΕΠΟ και τις ΠΑΕ καθορίζεται πρωτίστως από τα δείγματα γραφής της Ομοσπονδίας.

Λυπούμαι που αναγκάζομαι να σας υπενθυμίσω ότι ο Παναθηναϊκός, ιδρυτικό μέλος και με αριθμό μητρώου ένα (1) της ΕΠΟ είναι δύσκολο να δεχθεί υποδείξεις ως προς το περιεχόμενο και το ύφος των θέσεων του από οποιοδήποτε παράγοντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με εκτίμηση,

Αργύρης Μήτσου

Πρόεδρος

News 24/7

24MEDIA NETWORK