Μόνο είκοσι λεπτά χρειάστηκαν οι Λάζαρος και Λιβάγια

Δύο γκολ σε ένα διάστημα 23 αγωνιστικών λεπτών από τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Μάρκο Λιβάγια ήταν αρκετά για να... γίνει η δουλειά της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Λαμία (2-0) και η Ένωση να ξαναπατήσει κορυφή.

Μόνο είκοσι λεπτά χρειάστηκαν οι Λάζαρος και Λιβάγια
EUROKINISSI

Λίγες ημέρες μετά το ματς με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο (0-0) και μερικές ημέρες πριν το επόμενο παιχνίδι με τους "ερυθρόλευκους" για το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ υποδέχθηκε τη Λαμία κι ο Χιμένεθ ήθελε η δουλειά του να γίνει γρήγορα για να κρατήσουν οι παίκτες του δυνάμεις για τη δύσκολη συνέχεια.

Κι έτσι έγινε, αφού μέχρι το 63' το ματς είχε "τελειώσει" η Ένωση χάρη στα γκολ του Χριστοδουλόπουλου (40') και του Λιβαγια (63') ήταν στο 2-0 και στα εναπομείναντα 30 περίπου λεπτά, ο Ισπανός κόουτς έκανε αλλαγές και δεν πίεσε τους παίκτες του. Μάλιστα, εκτός αγώνα πέρασαν οι τρεις βασικοί πυλώνες της ομάδας (Λιβάγια, Λάζαρος και Σιμόες) παίρνοντας ανάσες.

Φάνηκε ο στόχος της ΑΕΚ από τα πρώτα δευτερόλεπτα, αφού είχε και δοκάρι και μια καλή ευκαιρία για γκολ με τους Μπακασέτα και Μασούν πριν καν συμπληρωθούν τα πέντε πρώτα λεπτά. Να σημειωθεί ότι ο νεαρός κίπερ, Τσιντώτας, πραγματοποίησε δύο πολύ καλές επεμβάσεις και ήταν από τους παίκτες που σίγουρα ξεχώρισαν.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕΚ (Χιμένεθ):Τσιντώτας, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Λόπες, Σιμόες (80' Αϊντάρεβιτς), Μοράν, Μπακασέτας, Μασούντ, Χριστοδουλόπουλος (69' Κλωναρίδης), Λιβάγια (72' Γιακουμάκης).

ΛΑΜΙΑ (Τεννές):Πίτκας, Μπουλούλης, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Παπαργυρίου, Όμο, Αναστασόπουλος, Ορτέγκα (74' Λινάρδος), Ακόστα (57' Παντελιάδης), Καραγιάννης, Τσούκαλος (62' Μπούντνικ).

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK