Η ΑΕΛ "γκρέμισε" το αήττητο σερί της ΑΕΚ

Η ΑΕΛ νίκησε με 2-1 την ΑΕΚ, με γκολ του Κριζμάν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, για την πρώτη αναμέτρηση των ημιτελικών του Κυπέλλου, έκανε την απόλυτη ανατροπή και κατάφερε να "γονατίσει" την Ένωση μετά από ένα αήττητο σερί που έτρεχε από τα τέλη του Οκτώβρη!

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αλλιώς ξεκίνησε το ματς και αλλιώς... τελείωσε. Η ΑΕΚ μπήκε στο γήπεδο της ΑΕΛ με στόχο τη νίκη, προκειμένου να "καθαρίσει" την υπόθεση πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας από νωρίς και οι παίκτες της μπήκαν με ορμή, ψάχνοντας το γρήγορο γκολ. Πώς τελείωσε το παιχνίδι;

Με τον Κριζμάν να πανηγυρίζει έξαλλα το 2-1 στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Το απόλυτο κοντράστ συναισθημάτων.

Η Ένωσης είχε ανοίξει το σκορ στο 51o λεπτό με τον Μασούντ, σε μια φάση που οι παίκτες των γηπεδούχων σταμάτησαν θεωρώντας πως ο Μοράν είχε κάνει φάουλ. Ο διαιτητής δεν το έδωσε, η φάση συνεχίστηκε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα με τους παίκτες της ΑΕΛ να διαμαρτύρονται (και με το δίκιο τους) έντονα.

Πήραν ωστόσο το αίμα τους πίσω στο 57' μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ναζλίδη. Ένα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από μαρκάρισμα του Λαμπρόπουλου μέσα στην περιοχή. Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη στα λεπτά που απέμεναν και αφού την... γλίτωσε στο δοκάρι του Λάζαρου και την επαναφορά του Μασούντ, τελικά βρήκε το γκολ της νίκης στο φινάλε.

Με αυτό το τέρμα η ΑΕΛ έβαλε... φρένο στο αήττητο σερί 26 αγώνων που έτρεχε η ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς η τελευταία της ήττα ήταν στις 23 Οκτωβρίου κόντρα στον Ατρόμητο (0-1).

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόνστανιτς): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς (92' Γιοβάνοβιτς), Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς (81' Λεοζίνιο), Κρίζμαν, Ναζλίδης (86' Χούμπτσεφ).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Χουλτ (79'), Μοράν, Αϊντάρεβιτς, Μασούντ, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Κλωναρίδης (69' Γαλανόπουλος).

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK