Contres... Α'Εθνικής

Ενδιαφέροντα παιχνίδια προέκυψαν από την κλήρωση της Β' φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ. Ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε με την Ξάνθη και ο Ηρακλής με τον Πανιώνιο, ενώ Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα έχουν θεωρητικά εύκολες αποστολές με Καλλιθέα και Χαλκηδόνα, αντίστοιχα. Γκιρτζίκης: "Η Ξάνθη δεν έχει να φοβηθεί τίποτα." Χωρίς αγώνα προκρίθηκαν οι: ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικός, Απόλλων Αθηνών, Καλαμαριά, Πανηλειακός και Παναχαϊκή. Εύκολα για ΠΑΟΚ και Αρη

Contres... Α'Εθνικής
Δύο σημαντικά παιχνίδια προέκυψαν από την κλήρωση της Β' φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε με την Ξάνθη και ο Ηρακλής με τον Πανιώνιο, ενώ Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα έχουν θεωρητικά εύκολες αποστολές με Καλλιθέα και Χαλκηδόνα, αντίστοιχα. Χωρίς αγώνα προκρίθηκαν στην επόμενη φάση οι: ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικός, Απόλλων Αθηνών, Καλαμαριά, Πανηλειακός και Παναχαϊκή. Εύκολα για ΠΑΟΚ και Αρη.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αποφάσισε οι πρώτοι αγώνες να διεξαχθούν στο διάστημα ανάμεσα στην 2α και την 7η Οκτωβρίου. Λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών Ομάδων Ανδρών και Ελπίδων στην προκριματική φάση του EURO 2004 (12.10.2002 με Ουκρανία και 16.10.2002 με Αρμενία) αλλά και των δημαρχιακών και νομαρχιακών εκλογών τις Κυριακές 13.10.2002 και 20.10.2002, οι ημερομηνίες διεξαγωγής για τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Vodafone, θα οριστούν αργότερα.


Συνοπτικά τα ζευγάρια:

ΑΕΚ-Χαλκηδόνα
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Βόλου
Καλαμάτα-Ακράτητος
Εργοτέλης-Εθνικός Αστέρας
Πατραϊκός-Αρης
Καλλιθέα-Ολυμπιακός
Κέρκυρα-ΟΦΗ
Ηρακλής-Πανιώνιος
Παναθηναϊκός-Ξάνθη
Αιγάλεω-Αγιος Δημήτριος








News 24/7

24MEDIA NETWORK