Δ-έλα στην ΑΕΚ...

Δ-έλα στην ΑΕΚ...

Ρεπορτάζ: Γιάννης Κυφωνίδης
Σύμφωνα με πληροφορίες του contra.gr, η υπόθεση του Τραϊανού Δέλλα πιθανότατα θα ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή. Αυτό διότι η διοίκηση της ΑΕΚ θα λείπει την Τετάρτη και την Πέμπτη στην Αγία Πετρούπολη, λόγω του αγώνα στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ των «κιτρινόμαυρων» με την Ζενίτ.

Πάντως, η επικείμενη επιστροφή του διεθνούς αμυντικού στην ομάδα μετά από τέσσερα χρόνια έχει δημιουργήσει κλίμα ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών της και πιθανότατα αυτός να είναι ένας από τους λόγους που η μεταγραφή θα ανακοινωθεί πριν το ματς πρωταθλήματος της Κυριακής με το Αιγάλεω.

Ο κεντρικός αμυντικός της Εθνικής έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη όπου διαμένει προσωρινά και αν όλα ολοκληρωθούν κατ’ ευχήν -και των δύο πλευρών- θα ταξιδέψει στην Αθήνα τις επόμενες μέρες.

Η χαρά φτάνει μέχρι... την Αγ.Πετρούπολη

Η ΑΕΚ σημείωσε την πρώτη φετινή της νίκη την Κυριακή κόντρα στον Ηρακλή και ουσιαστικά έβαλε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας την εμφάνιση και το αρνητικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι πριν από 15 βράδια. Ο Φερνάντο Σάντος δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για την συνολική εικόνα που εμφάνισε η ομάδα στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ (με εξαίρεση ίσως το δεύτερο μέρος) και επιθυμεί μια ανάλογη εμφάνιση και την Πέμπτη στην αναμέτρηση με τη Ζενίτ Αγ.Πετρούπολης.

Αυτό που θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός είναι διάρκεια στην καλή απόδοση των ποδοσφαιριστών του, κάτι φυσικά που θα έρθει με την πάροδο του χρόνου και όταν η ομάδα πάρει περισσότερα παιχνίδια στα "πόδια" της. Παράλληλα, ο Σάντος περιμένει και την άνοδο στην απόδοση ορισμένων παικτών που θεωρούνται "κλειδιά", όπως ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος δεν έχει φτάσει ακόμη στην κατάσταση που θα ήθελε τόσο ο ίδιος όσο και ο προπονητής, ελέω της καθυστερημένης ενσωμάτωσής του με την προετοιμασία της ομάδας το καλοκαίρι.

Λύμπε εσύ σούπερ σταρ

Χαμόγελα έχει σκορπίσει η εικόνα που παρουσιάζει ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι -μετά από αυτό της Εθνικής με το Καζακστάν- βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αυτό που φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού είναι πως η επιστροφή του Μεσσήνιου στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα του έκανε καλό, κάτι που έχει αντιληφθεί φυσικά και ο Φερνάντο Σάντος που "τρίβει" τα χέρια του από ικανοποίηση. Ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει και την επιστροφή του Κώστα Κατσουράνη στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση ώστε να δει την ΑΕΚ στα επίπεδα που θέλει.

*** Στα της προπόνησης, δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα την Δευτέρα. Ως είθισται, οι παίκτες που αγωνίστηκαν την Κυριακή ακολούθησαν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Ο Χρήστος Κόντης έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης και την Τρίτη αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

*** Από την Δευτέρα άρχισε ουσιαστικά η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Πέμπτης απέναντι στη Ζενίτ (18:00) στο πλαίσιο του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Ο Φερνάντο Σάντος έχει ήδη στο μυαλό του το συγκεκριμένο ματς και από την Τρίτη αναμένεται να δοκιμάσει τα πρώτα πλάνα του αναφορικά με την ενδεκάδα. Ο αγώνας με τους Ρώσους δεν αποκλείεται να είναι ο πρώτος επίσημος για τον Μπρούνο Τσιρίλο. Η αποστολή των "κιτρινόμαυρων" αναχωρεί για τη Ρωσία την Τετάρτη.

*** Κυκλοφορεί το "ΑΕΚ Empire" Σεπτεμβρίου


Ο Γιάννης Κυφωνίδης σχολιάζει την ΑΕΚ:

"Βαρόμετρο για την απόδοση της ΑΕΚ και αυτή τη χρονιά θα είναι η παρουσία του Κατσουράνη. Προς το παρόν ο "Κατσούρ" που τα τελευταία δύο χρόνια έχει δώσει πολλά παιχνίδια δεν έχει βρει ρυθμό. Η ΑΕΚ έχει σίγουρα πιο πολλές λύσεις στον πάγκο από ότι πέρυσι αλλά δεν είναι σίγουρο ότι έχει πιο ποιοτική εντεκάδα. Η απουσίες των Αλβες, Ασουνσάο είναι σημαντικές.

Μένει βέβαια να μπει στην ομάδα ο Τσιρίλο (για τον οποίο οι πάντες λένε ότι πρόκειται για εξαιρετικό παίκτη) αλλά και να κατασταλάξει ο Σάντος στον παρτενέρ του Κατσουράνη. Η ΑΕΚ παρουσιάζεται αποτελεσματική στην άμυνα ενώ φέτος έχει και πραγματικό σέντερ φορ (Βιενγλνίσκι)".


News 24/7

24MEDIA NETWORK