Δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του ο Ντε Τσέρμπι, Λίβερπουλ και Μπάγερν οι άμεσα ενδιαφερόμενες, αλλά τίποτα δεν έκλεισε

2+1 ομάδες παρατηρούν από απόσταση και το καλοκαίρι θα έχουν κάνει την επιλογή τους, λιγότερες οι πιθανότητες παραμονής.

Brighton's head coach Roberto De Zerbi, right, gives the ball to Liverpool's Joe Gomez during the English Premier League soccer match between Liverpool and Brighton and Hove at Anfield Stadium in Liverpool, England, Sunday, March 31, 2024. (AP Photo/Rui Vieira)
(AP Photo/Rui Vieira) AP

ο Ντε Τσέρμπι μίλησε σχετικά με το μέλλον του στη Μπράιτον και παραδέχθηκε μεταξύ άλλων πως δεν χρειάζεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους "Γλάρους".

Ο Ιταλός τεχνικός θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπία αναφορικά με τα συμβόλαιό του στην ομάδα και ταυτόχρονα έκανε σαφές πως η "μπίλια" δεν έχει κάτσει ακόμη πουθενά. Βέβαια, το ενδιαφέρον για εκείνον από δύο ομάδες έχει ενισχυθεί, πόσο μάλλον μετά την ματαίωση των πλάνων για τον Τσάβι Αλόνσο.

Οι δηλώσεις

"Θα μιλήσω με τον Τόνι Μπλουμ (ο ιδιοκτήτης) για τα σχέδια της επόμενης σεζόν και μετά θα αποφασίσω".

"Για να δουλέψω την επόμενη σεζόν στην Μπράιτον, δεν χρειάζεται να ανανεώσω, καθώς το συμβόλαιό μου είναι μέχρι τον Ιούνιο του 2026...".

"Τώρα έχουμε τελειώσει τη συζήτηση για τα συμβόλαια, αλλά όχι επειδή έχω αποφασίσει ακόμα, είναι ακόμα ανοιχτό".

Ο ίδιος γνωρίζει καλά πως θα είναι στοίχημα μεγάλο να βασίσει την καριέρα του -και σε αυτό το timing- σε μία πιθανή μεταγραφή του. Το ενδιαφέρον δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα μετουσιωθεί σε πρόταση και επομένως εξετάζει όλες τις επιλογές και κινείται αναλόγως. Ο ίδιος δεν αποκλείει το γεγονός να παραμείνει στην ομάδα και να συνεχίσει την προσπάθειά του, ωστόσο αν παρουσιαστεί μία καλύτερη ευκαιρία -ίσως μία εκ των Λίβερπουλ-Μπάγερν- που θα προσφέρει το λεγόμενο step up, τότε δεν θα διστάσει να αποδεχτεί την πρόκληση.

Διαβάστε περισσότερα

Πετάει εκτός αγώνα τον Εμπαπέ και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν παρά μόνο στον σύλλογο

Έφυγε κυνηγημένος από την Μπάγερν και τώρα παίζει τ' όνομά του για αντί-Τούχελ

News 24/7

24MEDIA NETWORK