Πετάει εκτός αγώνα τον Εμπαπέ και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν παρά μόνο στον σύλλογο

Ο Ισπανός τεχνικός δεν ενδιαφέρεται για την εικόνα που εκπέμπουν οι κινήσεις του, λειτουργεί κυνικά για χάρη της ομάδας.

PSG's Kylian Mbappe leaves the pitch during the French League One soccer match between Marseille and Paris at the Velodrome stadium in Marseille, south of France, Sunday, March 31, 2024. (AP Photo/Daniel Cole)
(AP Photo/Daniel Cole) AP

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται ήδη σε ένα μεταβατικό στάδιο, αφού η ανακοίνωση της επικείμενης αποχώρησης του Εμπαπέ άλλαξε τις ισορροπίες. Από την στιγμή που ο Γάλλος σούπερ σταρ δεν θα βρίσκεται στην ομάδα την επόμενη σεζόν δεν συντρέχει λόγος να αγωνίζεται ανελλιπώς.

Αυτή την σκέψη έκανε ο Λουίς Ενρίκε και σε συνδυασμό με το μεγάλο του εκτόπισμα προπονητικά προσπαθεί να υποστηρίξει την απόφασή του να περιορίσει τον χρόνο του Εμπαπέ στην ομάδα. Αυτή λοιπόν η μετάβαση έχει διχάσει αρκετούς φιλάθλους των Παριζιάνων, ο Ισπανός τεχνικός δεν έκανε πίσω και προχώρησε σε μία δήλωση που προκάλεσε.

Η δήλωση

"Ο κόσμος δεν συμφωνεί με την απόφασή μου; Δεν με νοιάζει".

"Είναι η ίδια μουσική κάθε εβδομάδα, η ίδια μουσική... είναι βαρετό".

"Εγώ είμαι ο προπονητής. Παίρνω αποφάσεις κάθε εβδομάδα".

"Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την Παρί, θα το κάνω αυτό μέχρι την τελευταία μου μέρα στο Παρίσι".

Αυτή η πρακτική του Λουίς Ενρίκε είναι απολύτως λογική, όμως θα πρέπει να υπάρχει μία ισορροπία στα αποτελέσματα διότι σε μία απότομη μετάβαση, οι παίκτες και συνολικά η ομάδα θα είναι απροετοίμαστη και αυτό ίσως της στοιχήσει ακριβά. Παρόλα αυτά, η απόφαση δείχνει ειλημμένη και ο απολογισμός στο τέλος της σεζόν θα είναι ο απόλυτος κριτής.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Λουίς Ενρίκε πρώτα μας είπε ότι πρέπει να μάθει η Παρί να ζει χωρίς τον Εμπαπέ και τώρα "πουλάει" ελπίδα

Τόσα χρήματα παίρνει ο Τσάμπι Αλόνσο στην Μπάγερ Λεβερκούζεν

News 24/7

24MEDIA NETWORK