"Δεν έχει παράπονα ο Κόουλ" αντέκρουσε ο Μουρίνιο

"Δεν έχει παράπονα ο Κόουλ" αντέκρουσε ο Μουρίνιο

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που κυλά,αρκετά δημοσιεύματα του αγγλικού τύπου έκαναν λόγο για έντονη δυσαρέσκεια του Τζόε Κόουλ, η οποία απορρέει από το γεγονός πως δεν έχει συμμετοχές στη βασική ενδεκάδα της Τσέλσι.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αντικρούοντας τις φήμες περί παραπόνων του Αγγλου μέσου προς το πρόσωπό του σχολίασε: " Ο Τζόε ήταν πάντα ανοικτός με εμένα. Πολλές ήταν οι φορές που την περσινή χρονιά, ήρθε, χτύπησε την πόρτα μου, αναπτύσσοντας το πρόβλημά του. Φέτος δεν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Μα αν έρθει, τότε θα του πω πως έχει παίξει στα έξι από τα επτά παιχνίδια ".

Επειδή, όμως τα όσα γράφηκαν έφτασαν μέχρι αποχώρησης του διεθνή μέσου από το "Σταμφόρντ Μπριτζ", ο Πορτογάλος πρόσθεσε και κάτι ακόμη: " Αν ο Τζόε θέλει να φύγει, τότε θα πρέπει να περιμένει μέχρι τον Ιανουάριο. Αν και δεν μπορεί κάθε παίκτης να ισχυρίζεται πως θέλει να φύγει, καθένας έχει την τιμή του. Αν πάντως αισθανόταν έτσι θα έπρεπε να μας είχε ειδοποιήσει. Πλέον η μεταγραφική περίοδος έχει ολοκληρωθεί ".

Όπου, ωστόσο, υπάρχει και καπνός, υπάρχει και φωτιά. Δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτης της Τσέλσι κάνει παράπονα για τον χρόνο συμμετοχής του. Θυμίζουμε τα παραδείγματα των Καρβάλιο και Ρόμπεν, τους οποίους ο Μουρίνιο με τα λεγόμενά του έβαλε στη θέση τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK