Δεν έχει πλέον Νεϊμάρ, έχει όμως τον αγριεμένο Ντι Μαρία η Παρί!

Με κεκτημένη ταχύτητα από το σόου του του με την Μαρσέιγ για το Κύπελλο Γαλλίας, ο Άνχελ Ντι Μαρία "καθάρισε" και στο πρωτάθλημα για την Παρί και έστειλε μήνυμα ενόψει Ρεάλ!

PSG's Angel Di Maria celebrates after scoring his side's opening goal during the French Cup soccer match between Paris Saint-Germain and Marseille at the Parc des Princes Stadium, in Paris, France, Wednesday, Feb. 28, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Angel Di Maria celebrates after scoring his side's opening goal during the French Cup soccer match between Paris Saint-Germain and Marseille at the Parc des Princes Stadium, in Paris, France, Wednesday, Feb. 28, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Ο Ουνάι Έμερι ξέρει πως δεν μπορεί να υπολογίζει από τώρα και για περίπου δύο μήνες το μεγαλύτερο αστέρι της Παρί, Νεϊμάρ (υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο) και παρέταξε την ομάδα του στον αγώνα πρωταθλήματος με την Τρουά χωρίς κάποιον από τους Εμπαπέ, Καβάνι, Βεράτι και Ντάνι Άλβες στο αρχικό σχήμα.

Ακόμα και έτσι όμως η Παρί βρήκε τον τρόπο να πάρει το "τρίποντο" και να επαναφέρει τη διαφορά της από την Μονακό στο +14 αφού ο Άνχελ Ντι Μαρία εξακολουθεί να είναι "καυτός".

Ο Αργεντινός, λίγες ημέρες αφότου "καθάρισε" την Μαρσέιγ στο Κύπελλο (πέτυχε τα δυό από τα τρία πρώτα γκολ της ομάδας του) άνοιξε το σκορ για τους Παριζιάνους πριν το κλείσει ο Κριστοφέρ Ενκινκί, και ουσιαστικά έδωσε έναν καλό λόγο στον προπονητή του να αισιοδοξεί.

Μην ξεχνάει κανείς άλλωστε πως στις 6 Μαρτίου υπάρχει ο αγώνας της χρονιάς με την Ρεάλ όπου οι πρωτευουσιάνοι της Γαλλίας καλούνται να ανατρέψουν το 1-3 του πρώτου αγώνα για να μην αποχαιρετήσουν τα (μεγάλα) ευρωπαϊκά τους όνειρα από τη φάση των "16"...

News 24/7

24MEDIA NETWORK