"Δεν έχω ακόμη πρόταση για τον Νάτχο από τον ΠΑΟΚ"

Ο Λεονίντ Ιστράτι, μάνατζερ του Νάτχο μίλησε και για το ενδιαφέρον της Γαλατασαράι και της Ρόμα και τόνισε ότι δεν έχει ακόμη πρόταση για τον πελάτη του από τον ΠΑΟΚ.

"Δεν έχω ακόμη πρόταση για τον Νάτχο από τον ΠΑΟΚ"

Ο Μπίμπρας Νάτχο και η παραμονή του και τη νέα σεζόν είναι ένα θέμα που απασχολεί τους φίλους του ΠΑΟΚ και ο μάνατζερ του Ισραηλινού, Λεονίντ Ιστράτι, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Metrosport" εξηγεί σε ποιο σημείο είναι οι επαφές των δύο πλευρών. "Δεν έχω ακόμη καμία πρόταση από τον ΠΑΟΚ, δεν μίλησε με μένα κανείς άνθρωπος της ομάδας, ούτε ο κ. Σαββίδης, ο οποίος είχε, πάντως, μία σύντομη συνομιλία με τον Νάτχο μετά το τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι καλό νομίζω να λέμε θεωρίες, εάν θέλει ο Σαββίδης, εγώ είμαι ο επίσημος ο ατζέντης του μπορεί να με προσεγγίσει για να συζητήσουμε. Το τι σκέφτεται ο Νάτχο για τον ΠΑΟΚ είναι γνωστό, δεν χρειάζεται να λέμε ξανά τα ίδια..." τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: " Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μπίμπρας από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, ποτέ δεν έπαψε να συμβαίνει αυτό. Ήταν γνωστό ακόμη και πριν έρθει στον ΠΑΟΚ ότι τον βολιδοσκοπούν πολλές ομάδες. Υπάρχει ενδιαφέρον από τη Γαλατασαράι και τη Ρόμα και από μερικές ακόμη".

Τέλος, αποκάλυψε πότε αναμένεται ο Νάτχο να πάρει την τελική απόφασή του: "Πρόθεσή μας είναι τέλη του μήνα, αρχές του επόμενου να καταλήξουμε στην επιλογή μας. Δεν θέλουμε να καθυστερήσουμε παραπάνω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK