Δεν έχουν τέλος οι αποχωρήσεις στη Γιουνάιτεντ: Μένει ελεύθερο το καλοκαίρι κι άλλο αστέρι των 40 εκατ.

Τη δυνατότητα να αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει το ερχόμενο καλοκαίρι ο Ραφαέλ Βαράν, σύμφωνα με το Athletic.

Δεν έχουν τέλος οι αποχωρήσεις στη Γιουνάιτεντ: Μένει ελεύθερο το καλοκαίρι κι άλλο αστέρι των 40 εκατ.
Ο Ράφαελ Βαράν με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Σε κρίση εξακολουθεί να βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη φετινή αγωνιστική περίοδο βιώνοντας μάλιστα πρόσφατα μία από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας καθώς κατέλαβε τη 4η θέση στους ομίλους του Champions League και έμεινε εκτός από τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Στο στρατόπεδο των "Κόκκινων Διαβόλων", αναμένεται να γίνουν ραγδαίες αλλαγές στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους με τους Άντονι Μαρσιάλ και Τζέιντον Σάντσο να είναι οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση ενώ δανεικός αναμένεται να παραχωρηθεί και ο Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ.

Την πόρτα της εξόδου το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται ,σύμφωνα με το Athletic, να δει και ο Ραφαέλ Βαράν καθώς, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του εκπνέει το 2025, υπάρχει ρήτρα που του δίνει τη δυνατότητα να αποχωρήσει ως ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε πως η Γιουνάιτεντ έβγαλε από τα ταμεία της 40.000.000 ευρώ για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή από τη Ρεάλ το 2021 με τη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών να μην εξελιχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο 30χρονος στόπερ φέρεται πως βρίσκεται στη λίστα της Μπάγερν Μονάχου η οποία αναζητά στόπερ από το πάνω ράφι, έχοντας στα ραντάρ της και την περίπτωση του Ρόναλντ Αραουχό, με την Μπάρτσα όμως να μην συζητά, προς το παρόν τουλάχιστον, το ενδεχόμενο πώλησής του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Τα χρήματα που πρέπει να δώσουν οι Μαδριλένοι για να αγοράσουν τον διάδοχο του Καρίμ

Ο Πεπ έβγαλε κι άλλο λαβράκι από τις ακαδημίες το οποίο μας είχε "συστήσει" για πρώτη φορά το 2017

Ο νεός Εμπαπέ ξελάσπωσε την Παρί και πήρε άλλο ένα βραβείο πολυτιμότερου παίκτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK