Δεν είχε στέψη για Γιουβέντους αλλά... τριάρα!

Η Ρόμα νίκησε 3-1 την Γιουβέντους στο "Olimpico" και όχι μόνο ανέβαλε τη στέψη της "βέκια σινιόρα" αλλά κράτησε την 2η θέση που της δίνει το απευθείας εισιτήριο για το νέο CL (VIDEO)!

Roma's Stephan El Shaarawi celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Juventus, at Rome's Olympic stadium, Sunday, May 14, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Stephan El Shaarawi celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Juventus, at Rome's Olympic stadium, Sunday, May 14, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Τέσσερις ημέρες πριν από τον τελικό του Coppa Italia στο "Olimpico" κόντρα στην Λάτσιο, η Γιουβέντους ήθελε στο ίδιο γήπεδο απέναντι στην Ρόμα να πανηγυρίσει τη μαθηματική κατάκτηση του σκουντέτο, ωστόσο -αν και ήθελε μόλις έναν βαθμό για να το πετύχει- δεν τα κατάφερε.

Προηγήθηκε μεν στο 21' με τον Λεμινά όμως οι "τζαλορόσι" του Κώστα Μανωλά (βασικός, αγωνίστηκε σε όλο το ματς) έκαναν την ανατροπή και με σκόρερ τους Ντε Ρόσι (25'), Ελ Σααραουί (56') και Ναϊνγκολάν (65') επιβλήθηκαν 3-1 και της απαγόρευσαν την στέψη μέσα στο σπίτι τους ενώ ταυτόχρονα κράτησαν την 2η θέση (στο +1 από τη Νάπολι) που τους δίνει απευθείας έξοδο στο νέο Champions League.

Παράλληλα οι Ρωμαίοι έμειναν ζωντανοί και στη μάχη του σκουντέτο ελπίζοντας πλέον πως η πρωτοπόρος "βέκια σινιόρα" δεν θα μαζέψει τους δύο βαθμούς που χρειάζεται στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της με Κροτόνε (εντός) και Μπολόνια (εκτός).

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

News 24/7

24MEDIA NETWORK