"Δεν είμαστε η ομάδα των πρώτων αγωνιστικών"

Σε διαδικασία ανασύνταξης βρίσκεται από την Κυριακή (11/1) ο ΠΑΟΚ, αφού η ήττα στην Τρίπολη έφερε και την απώλεια της πρώτης θέσης.

"Δεν είμαστε η ομάδα των πρώτων αγωνιστικών"
INTIME SPORTS

Πρωταγωνιστής της προσπάθειας που γίνεται έτσι ώστε η ομάδα να βρει και πάλι τα πατήματά της και να επιστρέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις αρχής γενομένης από το ματς με την Καλλονή στην Μυτιλήνη είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στους παίκτες του στην προπόνηση της Κυριακής (11/1) και προσπάθησε να χτυπήσει στον εγωισμό τους και να αναδείξει το ομαδικό πνεύμα.

"Πρέπει να ξαναβρούμε αυτό που έχουμε χάσει και δεν είμαστε πια η ομάδα των πρώτων αγωνιστικών", είπε αρχικά και συνέχισε: "Πρέπει να βρούμε τη σπίθα που είχαμε, για να γίνουμε και πάλι η ομάδα που ο ένας παλεύει για τον άλλο".

Είναι φανερό από τα λόγια που χρησιμοποίησε ο Έλληνας τεχνικός πως ποντάρει στο να δει διαφορετικά πράγματα στο παιχνίδι με την Καλλονή που είναι παρά πολύ κρίσιμο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αφού πλέον ο ΠΑΟΚ έπεσε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK