Δεν είναι ευχαριστημένος ο Κέιν στην Μπάγερν

Μετά τον Νόιερ και ο Τούχελ ανέφερε πως οι συμπαίκτες του Άγγλου αδυνατούν να τον βοηθήσουν.

Bayern's Harry Kane reacts during the German Bundesliga soccer match between Bayern Munich and Werder Bremen at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Sunday, Jan. 21, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Harry Kane reacts during the German Bundesliga soccer match between Bayern Munich and Werder Bremen at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Sunday, Jan. 21, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Τόμας Τούχελ γνωστοποίησε πως ο Χάρι Κέιν δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με την τρέχουσα κατάσταση του συλλόγου, οι οποίες μάλιστα δεν φαίνεται να καλυτερεύουν στο άμεσο μέλλον.

Ο Κέιν ξεκίνησε δυναμικά στην πρώτη του σεζόν στην Μπάγερν, σκοράροντας 24 γκολ σε 21 παιχνίδια της Bundesliga, αλλά δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του με την Μπάγερ Λεβερκούζεν και τη Λάτσιο. Οι ήττες έχουν στοιχήσει στην ομάδα του Τούχελ και μπορούν να αποδειχθούν μοιραίες για την συνέχεια σε πρωτάθλημα και Champions League.

Ο Τούχελ παραδέχτηκε ότι ο Κέιν δεν είναι ευχαριστημένος με την τρέχουσα κατάσταση με τους συμπαίκτες του και λέει ότι πρέπει να παρέχουν περισσότερη βοήθεια στον Άγγλο διεθνή.

Οι δηλώσεις του Γερμανού

"Ο Χάρι φροντίζει τον εαυτό του. Δεν με χρειάζεται. Δεν είναι ευχαριστημένος με τη χημεία μας στα παιχνίδια. Ούτε κι εμείς είμαστε. Σπάνια έχω δει τέτοια διαφορά μεταξύ προπόνησης και αγώνων. Ο τρόπος με τον οποίο σκοράρει στην προπόνηση, ο τρόπος με τον οποίο βγάζει τις ευκαιρίες του είναι απίστευτος. Είναι παγκόσμιας κλάσης. Αλλά μετά σπάνια τον βρίσκουμε στους αγώνες. Συμπεριφέρεται σαν αρχηγός. Όλα είναι εντάξει μαζί του".

Τόσο ο Τούχελ όσο και ο τερματοφύλακας Μάνουελ Νόιερ κάλεσαν την Μπάγερν να ενισχύσουν την προσπάθεια του Κέιν, αλλλά δίχως αντίκρισμα. Ωστόσο, ο Τούχελ είναι σίγουρος ότι η ομάδα του μπορεί να αλλάξει τα πράγματα.

"Είναι μια περίεργη κατάσταση. Η ατμόσφαιρα είναι προφανώς λίγο ζοφερή, γιατί περιμέναμε μια αντίδραση από εμάς".

"Τούτου λεχθέντος, έχουμε χάσει μόνο το πρώτο παιχνίδι και δεν είμαστε ακόμα εκτός Champions League. Είμαστε όλοι αποφασισμένοι να ανατρέψουμε τα πράγματα. Κατά την εμπειρία μου, αυτό είναι δυνατό να γίνει μόνο στην προπόνηση, κάτι που κάναμε χθες. Θα τα δώσουμε όλα προκειμένου να συγκεντρώσουμε την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να αντιστρέψουμε την τύχη μας".

Διαβάστε περισσότερα

Ο Σαλαχ αποχωρεί, deal μεγατόνων σύμφωνα με θρύλο της Λίβερπουλ

Παίκτης απέρριψε τα χρήματα της ζωής του από Σαουδική Αραβία για να μείνει Τσέλσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK