Ο Σαλάχ αποχωρεί, deal μεγατόνων σύμφωνα με θρύλο της Λίβερπουλ

Ετοιμάζεται να αυξήσει απολαβές και να αλλάξει πρωτάθλημα ο «Φαραώ».

Liverpool's Mohamed Salah celebrates scoring his side's 2nd goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Brentford at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Nov. 12, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Mohamed Salah celebrates scoring his side's 2nd goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Brentford at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Nov. 12, 2023. (AP Photo/Jon Super) AP

Ο Σαλάχ, στο πρόσφατο παρελθόν, είχε συνδεθεί με μία πιθανή μεταγραφή στη Σαουδική Αραβία με ένα προκλητικό ποσό μεταγραφής των 200 εκατομμυρίων λιρών, το οποίο όμως απορρίφθηκε.

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με τον παλαίμαχο παίκτη των «Reds», Μαρκ Λόρενσον η προσφορά δεν θα αγνοηθεί και η φετινή σεζόν θα είναι και η τελευταία του Αιγύπτιου με τα κόκκινα.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι Ο 31χρονος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2022 για να παραμείνει στο Άνφιλντ μέχρι το 2025, αλλά δεν έχει συμφωνήσει ακόμη σε νέους όρους, παρά τα δημοσιεύματα του Νοεμβρίου που τον ήθελαν να "τείνει" προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι δηλώσεις του Μαρκ

"100 τοις εκατό, ο Σαλάχ θα φύγει σίγουρα αυτό το καλοκαίρι. Δεν έχει σημασία τι θα συμβεί αυτή τη σεζόν, νομίζω ότι υπήρξε συμφωνία το περασμένο καλοκαίρι.

"Θα πάει και θα παίξει κάπου, όπως στη Σαουδική Αραβία, και ελπίζω ότι η Λίβερπουλ θα πάρει ένα τεράστιο ποσό και θα πάρει μερικούς παίκτες από αυτό. Ο Σαλάχ θα γίνει βασιλιάς στη Σαουδική Αραβία. Θα μπορούσε να είχε πάει πέρυσι το καλοκαίρι και να μπουκάρει στο γραφείο του Γιούργκεν Κλοπ και να πει "θέλω να φύγω", αλλά δεν το έκανε αυτό.

"Τα παιδιά που έχουν έρθει ξέρουν ότι παλεύουν για τη θέση τους, κάτι που είναι υπέροχο, αρκεί να μην τραυματιστούν κάποιοι από αυτούς.

"Μπορείτε να δείτε ότι ο Ζότα, ο Νιούνιεζ και ο Ντίαζ αρέσκονται να παίζουν ο ένας με τον άλλον, και όλοι τους πέτυχαν ένα γκολ εναντίον της Μπένρλεϊ, ακόμη και ο Νιούνιεζ. Όταν φύγει ο Σαλάχ, και νομίζω ότι θα φύγει, η Λίβερπουλ μπορεί να πάει και να πάρει μερικούς ακόμα παίκτες για αυτές τις θέσεις".

Διαβάστε περισσότερα

Κράξιμο στον Νεϊμάρ για τα κιλά του, αίτημα να αποσυρθεί άμεσα

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τις φανέλες κορυφαίων ομάδων, ποια του ταιριάζει περισσότερο;

News 24/7

24MEDIA NETWORK