Δεν είναι μακριά η συμφωνία με Αθανασιάδη

Μπορεί να μην είναι κοντά ο ΠΑΟΚ με τον Στέφανο Αθανασιάδη για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, από τις δύο πλευρές όμως διαρρέι πως η οικονομική διαφορά μπορεί να καλυφθεί.

Δεν είναι μακριά η συμφωνία με Αθανασιάδη

Στον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα είναι σε συζητήσεις με τον Στέφανο Αθανασιάδη για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του. Οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν μαζί, το σενάριο να υπάρχει νέο συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας καλύπτει τόσο τον "Δικέφαλο" όσο και το στρατόπεδο του παίκτη (αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί τελικά να τα βρουν με συμβόλαιο διαφορετικής χρονικής διάρκειας), ενώ στον ΠΑΟΚ παραδέχονται πως ο Κλάους δεν είναι υψηλά αμειβόμενος με βάση τα όσα έχει προσφέρει.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, τόσο από τον "Δικέφαλο" όσο και από το στρατόπεδο του παίκτη (το οποίο περιμένει να ανεβάσει η ΠΑΕ την προσφορά), προκύπτει πως η συμφωνία δεν είναι κοντά, αλλά ούτε και μακριά. Επισημαίνεται πάντως από τις δύο πλευρές πως η οικονομική διαφορά που υπάρχει, μπορεί να καλυφθεί.

Ίσως το θέμα να "τρέξει" με την έλευση του Ιβάν Σαββίδη το Σαββατοκύριακο, αφού αυτός θα αποφασίσει το τι θα γίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση και πού μπορεί να φτάσει οικονομικά η ΠΑΕ για τον Ελληνα φορ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK