Δεν έκανε homework και τώρα... τρέχει

Άλλες χρονιές τα ονόματα προπονητών έπεφταν σαν... καταιγίδα στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, φέτος ωστόσο η κατάσταση είναι διαφορετική. Ο "Δικέφαλος" κινείται με... αργούς ρυθμούς για τον "αντι - Ιβιτς" και περιμένει με σκοπό να πιάσει κάποιο... μεγάλο ψάρι. Γράφει ο Αντώνης Τσακαλέας

Δεν έκανε homework και τώρα... τρέχει
mixel ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στα πρώτα βήματα αναζήτησης του προπονητή που θα πάρει την σκυτάλη από τον Βλάνταν Ίβιτς και αυτό το "μαρτυρά" η ραγδαία αύξηση που παρατηρείται στα ονόματα της λίστας των υποψηφίων. Οι ασπρόμαυροι βάζουν στο μικροσκόπιο και νέες αγορές, κάτι που σημαίνει πως θα απαιτηθεί χρόνος για να γίνει το τελικό ξεσκαρτάρισμα. Εδώ και λίγες ημέρες, η Γερμανία και η Γαλλία ήρθαν στο προσκήνιο, με την ονοματολογία να είναι "φτωχή" και γι' αυτό υπάρχει εξήγηση.

Μέχρι στιγμής, η ονοματολογία έχει κινηθεί σε... χαμηλά για τα “στάνταρ” του ΠΑΟΚ επίπεδα. Σε άλλες περιπτώσεις, όταν οι ασπρόμαυροι βρισκόταν στην αναζήτηση προπονητή, τα ονόματα των υποψηφίων έπεφταν σε ρυθμό καταιγίδας, κάτι που ακόμα δεν έχει συμβεί. Ο λόγος είναι απλός.

Αυτή τη φορά, το “διαζύγιο” με τον Βλάνταν Ίβιτς ναι μεν δεν έγινε σήριαλ, αλλά κράτησε όσο ώστε η προεργασία για την εξεύρεση του επόμενου προπονητή να καθυστερήσει να ξεκινήσει. Αυτές τις ημέρες, ο ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα ο Λούμπος Μίχελ, βρίσκεται στην διαδικασία... φόρτωσης της λίστας με ενδεικτικά ονόματα από διάφορες σχολές.

Οι περιπτώσεις των Σεργκέι Ρεμπρόφ, Τόμας Κρίστιανσεν, Ραζβάν Λουτσέσκου, Φράνκι Βερκότερεν ήταν ονόματα έκαναν την εμφάνισή τους στα ρεπορτάζ διότι οι εκπρόσωποί τους κινήθηκαν προς τον ΠΑΟΚ, βλέποντας την επικείμενη αλλαγή τεχνικής ηγεσίας. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε ακόμα μπει στην διαδικασία να αρχίσει να “χτυπάει πόρτες” και να κλείνει ραντεβού. Και αυτό αναμένεται να γίνει σύντομα, αφού πρώτα συγκεντρωθεί “υλικό” και γίνει το πρώτο ξεσκαρτάρισμα.

Στο μικροσκόπιο των ανθρώπων του ΠΑΟΚ μπήκε η Γερμανική και η Γαλλική αγορά. Οι ασπρόμαυροι άρχισαν να μαζεύουν πληροφορίες για προπονητές που είναι ελεύθεροι και να “ξεκοκαλίζουν” τα βιογραφικά τους. Μέχρι στιγμής, δεν έχει ακουστεί καθόλου η αγορά Ισπανίας και Πορτογαλίας, κάτι που....κάνει εντύπωση σε σχέση με ό,τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, ασχέτων αν ο τελευταίος εκπρόσωπος της Ιβιρικής που εργάστηκε στον ΠΑΟΚ ήταν ο Φερνάντο Σάντος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK