Δεν κρατάει Ιμπραχίμοβιτς η Γιουνάιτεντ!

Είδηση... βόμβα από την Αγγλία κάνει λόγο πως η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Ιμπραχίμοβιτς. Διαβάστε το... χρυσό συμβόλαιο του Σουηδού που έμεινε στο συρτάρι.

Manchester United's Zlatan Ibrahimovic, center right, leaves the field with an injury during the Europa League quarterfinal second leg soccer match between Manchester United and Anderlecht at Old Trafford stadium, in Manchester, England, Thursday, April 20, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Zlatan Ibrahimovic, center right, leaves the field with an injury during the Europa League quarterfinal second leg soccer match between Manchester United and Anderlecht at Old Trafford stadium, in Manchester, England, Thursday, April 20, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Μέχρι πριν λίγες εβδομάδες η ενεργοποίηση της ρήτρας για επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών έμοιαζε τυπική διαδικασία. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ίμπρα (ρήξη χιαστών) οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ μπήκαν σε δεύτερες σκέψεις.

Λίγο η ηλικία ( κλείνει τα 36 τον Οκτώβριο), λίγο η αμφιβολία για την κατάσταση στην οποία θα επιστρέψει και φυσικά το συμβόλαιο που προβλέπει 400.000€ την εβδομάδα φαίνεται πως... μπλοκάρει την ανανέωση.

Σύμφωνα με την express οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου μετέφεραν την επιθυμία τους στον Ιμπραχίμοβιτς και μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του. Βέβαια αν ρίξει αρκετά τις απολαβές του δεν αποκλείεται να έχουμε... deal.

Και πάλι όμως, ο Σουηδός ακόμα και ως ελεύθερος θα βρει άνετα τον Γενάρη ομάδα από το πάνω(-πάνω) ράφι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK