Δεν παραχωρείται παίκτης της Μπαρτσελόνα με τεράστια χρηματιστηριακή αξία παρά το φαινομενικό αδιέξοδο

Ο Πρόεδρος των Καταλανών αναφέρθηκε σε μία περίπτωση ποδοσφαιριστή της ομάδας που απασχόλησε έντονα σε μεταγραφικά σενάρια.

Barcelona's Pau Cubarsi, right, and Barcelona's Ronald Araujo celebrate after the Champions League, round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and SSC Napoli at the Olympic Stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, March 12, 2024. (AP Photo/Joan Monfort)
(AP Photo/Joan Monfort) AP

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα που είναι απόρροια των λανθασμένων χειρισμών -οικονομικά και αγωνιστικά- της προηγούμενης διοίκησης, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να πει όχι σε 200 εκατομμύρια από την Παρί για τον Γιαμάλ. Πέραν τούτου, η ομάδα αναμένεται να πει και άλλα μεγάλα "όχι".

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Ζοάν Λαπόρτα ανέφερε πως δεν σκοπεύει να πουλήσει σημαντικούς παίκτες των "Μπλαουγκράνα". Θεωρεί πως η κατάσταση στα οικονομικά του συλλόγου δείχνει βελτίωση και αυτό επομένως του επιτρέπει να διαχειρίζεται με μεγαλύτερη ευελιξία το ρόστερ.

Παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπάγερν για τον Αραούχο, η ομάδα της Βαρκελώνης δεν προτίθεται να μπει σε συζητήσεις με καμία ομάδα ανεξαρτήτως μεγέθους προσφοράς.

Η δήλωση

Είμαι τόσο σίγουρος ότι θα κρατήσω τον Ρόναλντ Αραούχο στον σύλλογο".

"Προσφορά της Μπάγερν; Ο κόσμος πιστεύει ότι η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, αλλά γίνεται πολύ καλύτερη..."

Το αν πράγματι η ομάδα της Καταλονίας μπορεί να διατηρήσει τους περιζήτητους εντός ομάδας χωρίς να πληγωθεί περαιτέρω οικονομικά θα φανεί στο εγγύς μέλλον, αφού το τέλος της σεζόν δεν είναι πολύ μακριά και ο σχεδιασμός για το αύριο ήδη έχει ξεκινήσει.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Κανσέλο επιτέθηκε σε Γκουαρντιόλα και τα πυρά του Ισπανού ακούμπησαν και την Σίτι, δεν έχει κανένα θέμα που έχασε το treble

Το παραδέχτηκε η Μπαρτσελόνα, είπε όχι σε 200 εκατομμύρια, η απίθανη πρόταση που, παρά το οικονομικό αδιέξοδο, απορρί...

News 24/7

24MEDIA NETWORK