Δεν σταματά ο Ρονάλντο, συνεχίζει ακάθεκτος πετυχαίνοντας χατ τρικ μέσα σε ένα ημίχρονο

Ο Πορτογάλος αστέρας δεν κολλάει σε ηλικίες και πρωτάθλημα, εξακολουθεί να αποδίδει αυτό που ξέρει και μπορεί παρά τα 39 έτη στην πλάτη.

FILE - Portugal's Cristiano Ronaldo attempts a shot at goal during the international friendly soccer match between Slovenia and Portugal at the Stozice stadium in Ljubljana, Slovenia, Tuesday, March 26, 2024. The 24-team lineup is complete and all roads now lead to Germany for the European Championship. (AP Photo/Darko Bandic), File)
(AP Photo/Darko Bandic), File) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ποτέ δεν έπαψε να εντυπωσιάζει τα πλήθη με τις επιδόσεις του. Αυτή την φορά κατάφερε να πετύχει 3 τέρματα και να παρέχει 2 ασίστ σε μόλις ένα ημίχρονο.

Η Αλ Νασρ ήταν καταιγιστική απέναντι στην Άμπα και επικράτησε κατά κράτος με 8-0. Με αφορμή αυτή την εκπληκτική εμφάνιση, ο Κριστιάνο ανάρτησε στα social media τρεις φωτογραφίες και έγραψε στην λεζάντα πως δεν θα κόψουν ταχύτητα.

Όσον αφορά την στατιστική σημασία του επιτεύγματος, αυτό το τελευταίο χατ τρικ ήταν το 65ο συνολικά στην καριέρα του και το 30ο από την ηλικία των 30.

Αρκετοί αναρωτιούνται πότε θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να αποσυρθεί ο Πορτογάλος αστέρας, όμως κρίνοντας από εμφανίσεις σαν αυτές -σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα του παίκτη- μία τέτοια απόφαση φαίνεται πως αργεί ακόμη.

Διαβάστε περισσότερα

Επιστροφή μετά από δύο χρόνια στην εθνική Αγγλίας δίχως υπαρκτή βελτίωση και καλή φόρμα;

Η Μπράιτον βάζει τα γυαλιά σε όλη την Premier League, Σίτι, Γιουνάιτεντ και Τσέλσι ίσως βγάλουν τετράδιο σημειώσεων...

News 24/7

24MEDIA NETWORK