Επιστροφή μετά από δύο χρόνια στην εθνική Αγγλίας δίχως υπαρκτή βελτίωση και καλή φόρμα;

Ετοιμάζεται η επιστροφή μετά το 2022 ή πρόκειται για ένα απλό διαφημιστικό;

England players, from left, England's Luke Shaw, England's Declan Rice, England's Mason Mount and England's Harry Maguire, celebrate after winning during the Euro 2020 soccer championship semifinal match between England and Denmark at Wembley stadium in London, Wednesday,July 7, 2021. (AP Photo/Frank Augstein,Pool)
(AP Photo/Frank Augstein,Pool) AP

Ο Μέισον Μάουντ μετά την μεταγραφή του στην Γιουνάιτεντ έχει δυσκολευτεί να βρει τον καλό του εαυτό. Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" επένδυσαν κάτι παραπάνω από 60 εκατομμύρια σε εκείνον, όμως μέχρι στιγμής η απόσβεση δεν έχει καν ξεκινήσει...

Πάραυτα, ο Άγγλος μεσοεπιθετικός απαθανατίστηκε να προβάρει την δεύτερη φανέλα της εθνικής Αγγλίας. Η δημοσιοποίηση αυτής της εικόνας προκάλεσε πολλά ερωτήματα και όχι άδικα.

Ο πρώην παίκτης της Τσέλσι μόλις πρόσφατα επέστρεψε από τον τραυματισμό του, έχοντας χάσει 15 αγώνες της Γιουνάιτεντ στο μεσοδιάστημα, και είναι λογικό ή φόρμα του να είναι στο επιθυμητό στάδιο. Συν τις άλλοις, ο Άγγλος έχει να αγωνιστεί με τα "Τρία Λιοντάρια" από το 2022 και αυτό δείχνει πολλά για το αγωνιστικό επίπεδο του παίκτη τελευταία, αλλά και για τον ανταγωνισμό που αποδεικνύεται σκληρός για τον 25χρονο.

Η εν λόγω φωτογραφία ίσως υπαινίσσεται μία επιστροφή ενόψει του Euro, ωστόσο δεν παύει να υπάρχει και το άλλο σενάριο, σύμφωνα με το οποίο η φωτογράφιση με το εθνόσημο δεν σχετίζεται με απόφαση του Σάουθγκεϊτ...

Διαβάστε περισσότερα

Η Μπράιτον βάζει τα γυαλιά σε όλη την Premier League, Σίτι, Γιουνάιτεντ και Τσέλσι ίσως βγάλουν τετράδιο σημειώσεων...

H άμυνα στην εντατική, το στοίχημα για Champions League ζορίζει επικίνδυνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK