Δεν σταματάει να "βομβαρδίζει" ο Μήτρογλου

Η σχέση του Μήτρογλου με τα αντίπαλα δίχτυα παραμένει ερωτική και δεν λέει να σταματήσει, με το νέο θύμα του άσου της Μπενφίκα να είναι η Μορεϊρένσε.

Benfica's Jonas, left, and Kostas Mitroglou celebrate after winning a penalty shot during a Portuguese league soccer match between Benfica and FC Porto at the Luz stadium in Lisbon, Saturday, April 1, 2017. (AP Photo/Armando Franca)
Benfica's Jonas, left, and Kostas Mitroglou celebrate after winning a penalty shot during a Portuguese league soccer match between Benfica and FC Porto at the Luz stadium in Lisbon, Saturday, April 1, 2017. (AP Photo/Armando Franca) AP

Η Μπενφίκα ήθελε μόνο νίκη κόνρα στην Μορεϊρένσε για να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας της Primeira Liga και ο πλέον κατάλληλος για να την οδηγήσει σε αυτήν ήταν ο Κώστας Μήτρογλου.

Με μία καρφωτή κεφαλιά στο 42ο λεπτό ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε για τους "αετούς" το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, με το τέρμα αυτό να είναι το 15ο για εκείνον στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και 26ο συνολικά τη φετινή σεζόν.

Χάρη μάλιστα σε αυτό το τρίποντο, η ομάδα της Λισσαβώνας έφτασε στους 68 πόντους, έναν παραπάνω από την Πόρτο, και ενώ απομένουν έξι αγωνιστικές για το φινάλε του μαραθωνίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK