Η Σίτι θέλει να φτιάξει το τρομακτικό δίδυμο Χάλαντ - Κβαρατσχέλια

Διερευνητικές επαφές φαίνεται πως έχει ξεκινήσει ήδη η Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του άσου, Κβίτσα Κβαρατσχέλια από την Νάπολι, σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα.

Georgia's Khvicha Kvaratskhelia celebrates after scoring the opening goal during the World Cup 2022 group B qualifying soccer match between Georgia and Spain at Boris Paichadze Dinamo Arena in Tbilisi, Georgia, Sunday, March 28, 2021. (AP Photo/Zurab Tsertsvadze)
Ο Γεωργιανός σταρ της Νάπολι KHVICHA KVARATSKHELIA

Και αυτό το παιδί "θαύμα" φαίνεται πως θέλει να πάρει η Μάντσεστερ Σίτι. Σύμφωνα με την SUN η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, μετά τον Έρλινγκ Χάλαντ ετοιμάζεται να "αρπάξει" από τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες της Ευρώπης και τον Γεωργιανό, Κβίτσα Κβαρατσχέλια.

Ο 21χρόνος άσος της Νάπολι, η οποία τον απέκτησε αντί 15 εκατομμυρίων ευρώ από την Ντιναμό Μπατούμι, εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και έχει τραβήξει ήδη τα βλέμματα των μεγάλων κλαμπ, καθώς σε 25 αναμετρήσεις τη φετινή σεζόν έχει ήδη πετύχει 15 γκολ και έχει μοιράσει 10 ασίστ.

Πέρα από την ρήτρα... μόλις 65 εκατομμυρίων, που οι ιθύνοντες της Σίτι μπορούν πολύ εύκολα να καλύψουν, σύμμαχος φαίνεται πως είναι και η ιστορία. Συγκεκριμένα, οι "Πολίτες" θέλουν να εκμεταλλευτούν τη λατρεία του Κβαρατσχέλια για τον συμπατριώτη του Γκιόργκι Κινκλατζε ο οποίος έλαμψε την δεκαετία του '90 με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Ικάρντι παράτησε την Γαλατά και πήγε στην Αργεντινή μετά από το κλιπ της Νάρα με τον ράπερ L-Gante

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Διέλυσε κάθε έννοια ανταγωνισμού με 44αρα στο Μπακς - Χιούστον

Ο Κόβατσιτς έμεινε με το εσώρουχο και θύμισε εισβολέα γηπέδου

News 24/7

24MEDIA NETWORK