Ο Ικάρντι παράτησε την Γαλατά και πήγε στην Αργεντινή μετά από το κλιπ της Νάρα με τον ράπερ L-Gante

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Radio Mitre ο Μάουρο Ικάρντι ήταν έξαλλος με την Γουάντα Νάρα και έφυγε από την Τουρκία χωρίς άδεια για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση στην Αργεντινή.

Inter Milan forward Mauro Icardi, of Argentina, is flanked by Argentine model Wanda Nara as they sit in the stands prior to a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, Jan.13, 2014. (AP Photo/Luca Bruno)
Γουάντα Νάρα και Μάουρο Ικάρντι AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η καριέρα του Μάουρο Ικάρντι έχει πάρει την κάτω βόλτα, αφού ο Αργεντινός πάλαι ποτέ σταρ της Ίντερ δεν λέει να στεριώσει ούτε στην Γαλατασαράι. Εάν μάλιστα επιβεβαιωθεί η είδηση που μετέδωσε το Radio Mitre, τότε ο Μαουρίτο έχει ήδη πρόβλημα και με το τουρκικό κλαμπ.

Συγκεκριμένα, πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε βιντεοκλίπ του 22χρονου Αργεντινού ράπερ, L-Gante στο οποίο πρωταγωνιστούσε η Γουάντα Νάρα. Το κλιπ αυτό προκάλεσε αντιδράσεις, τέτοιες που ο Ικάρντι φέρεται να σηκώθηκε και να έφυγε από την Τουρκία χωρίς να εξασφαλίσει τη σχετική άδεια από την ομάδα του Γαλατά (δανεικός εκεί από την Παρί). Παράλληλα, πριν από το εν λόγω κλιπ στην Αργεντινή έδειξαν άλλο βίντεο στο οποίο η Γουάντα φαινόταν να φιλάει τον καλλιτέχνη.

Το Radio Mitre μετέδωσε πως ο Ικάρντι πέταξε στην πατρίδα του για να ζητήσει εξηγήσεις από την σύζυγό του την ίδια στιγμή που όπως είπαν στην Αργεντινή οι σωματοφύλακες της Γουάντα Νάρα δεν τον άφησαν (αυτό συμβαίνει για δεύτερη φορά εάν επιβεβαιωθεί) να την πλησιάσει. Σκοπός του ποδοσφαιριστή ήταν να πείσει την σύζυγό του να επιστρέψει μαζί του στην Τουρκία.

Στο ρεπορτάζ δεν οριοθετείται χρονικά το πότε ακριβώς έφυγε ο Ικάρντι από την Τουρκία για το ταξίδι στην Αργεντινή.

Διαβάστε περισσότερα

UFC: Το "κτήνος" του Καμπίπ, Ισλάμ Μακτσεφ έγινε πρωταθλητής ισοπεδώνοντας τον Τσαρλς Ολιβέιρα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Διέλυσε κάθε έννοια ανταγωνισμού με 44αρα στο Μπακς - Χιούστον

Ο Κόβατσιτς έμεινε με το εσώρουχο και θύμισε εισβολέα γηπέδου

News 24/7

24MEDIA NETWORK